fbpx

Αθανασούλας: «Χαρά και ευθύνη η συμμετοχή στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις»

Αθανασούλας: «Χαρά και ευθύνη η συμμετοχή στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις»

Ο Λάμπρος Αθανασούλας είχε την πρώτη επαγή του με το Hyundai i20 N Rally2, με το οποίο θα συμμετάσχει στο φετινό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις.

Ο κορυφαίος Έλληνας του περυσινού αγώνα τόνισε πως «είναι μεγάλη η χαρά μας, όπως και η ευθύνη, ότι έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε  στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, ιδιαίτερα φέτος που γιορτάζουμε τα 70 χρόνια του αγώνα. Είμαστε σωστά προετοιμασμένοι, ώστε να αξιοποιήσουμε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο όπως το Hyundai i20N, καθρέπτης άλλωστε του Κορεάτη κατασκευαστή, κυρίως για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων παραγωγής. Η προσπάθεια μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συνδέεται άμεσα με την ευθύνη μας σε σχέση με τη Hyundai Ελλάς και όλους τους χορηγούς μας, που με την υποστήριξη  τους βρισκόμαστε πάλι εδώ. Σημαντικό για την ψυχολογία μας, οι χιλιάδες φίλοι των ράλι στην Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού και στις Ειδικές Διαδρομές, όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε σχέση με ξένους επαγγελματίες και με εξαιρετικούς Έλληνες συναθλητές μας».

Από την πλευρά του, ο συνοδηγός Νίκος Ζακχαίος επεσήμανε: «Κάθε συμμετοχή στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις είναι ξεχωριστή εμπειρία και η φετινή θέλουμε και περιμένουμε να μείνει σε όλους αξέχαστη. Επιστρέφουμε στα φιλόξενα μπάκετ του Hyundai i20 N Rally2 και ανυπομονούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε φέτος, που δεν θα μας ταλαιπωρούν προβλήματα των προηγούμενων συμμετοχών. Ο κόσμος πάντα μας δίνει επιπλέον ώθηση και περιμένουμε να τον έχουμε δίπλα μας σε όλο τον αγώνα».

Χορηγός επικοινωνίας των Λάμπρου Αθανασούλα – Νίκου Ζακχαίου στο φετινό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις είναι το Apexsports.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα