fbpx

Βασέρ: “Να μην σταματήσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο αποτέλεσμα”

Βασέρ: “Να μην σταματήσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο αποτέλεσμα”

Σταθερή προσήλωση σε ρόλο… πρωταγωνίστριας πρέπει να έχει η Ferrari, σύμφωνα με τον Φρεντ Βασέρ, στους αγώνες που απομένουν ως το φινάλε της σεζόν στη Formula 1. Αν και ο επικεφαλής της ομάδας της Scuderia αναγνωρίζει πως οι πρακτικές πιθανότητες για τίτλους είναι μηδαμινές, υπογραμμίζει πως ο στόχος της διάκρισης σε κάθε Γκραν Πρι πρέπει να παραμείνει ο ίδιος.

“Οπωσδήποτε, εάν δείτε τους αριθμούς, είναι αρκετά δύσκολο να φανταστεί κανείς εμάς πρωταθλητές, ως ομάδα ή σε επίπεδο οδηγών. Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία και να διεκδικούμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα, δίχως να επικεντρωνόμαστε στο ίδιο το πρωτάθλημα.

Θα πρέπει να βελτιώσουμε το συνολικό πακέτο ματς, να βελτιώσουμε την παρουσία μας στην πίστα και να προσπαθήσουμε να αντλήσουμε το μέγιστο από το πακέτο που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Δεν θέλω να εστιάσω σε συγκεκριμένους στόχους, Εφόσον υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, θα πρέπει να παραμείνουμε 100% προσηλωμένου σε αυτό. Είναι σαφές πως σε κάθε πτυχή, σε κάθε πυλώνα του οικοδομήματος, θα πρέπει να κάνουμε βήματα βελτίωσης”, ανέφερε ο Βασέρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα