fbpx

Γκασλί: “Ήταν ένας τρελός αγώνα, με πολλή δράση και πολλές κρίσιμες αποφάσεις”

Γκασλί: “Ήταν ένας τρελός αγώνα, με πολλή δράση και πολλές κρίσιμες αποφάσεις”

Γεμάτος ικανοποίηση και… αίσθημα απόλαυσης εμφανίστηκε ο Πιέρ Γκασλί μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στο Γκραν Πρι Ολλανδίας. Για τον Γάλλο οδηγό της Alpine αυτό ήταν το πρώτο φετινό του βάθρο και μόλις δεύτερο συνολικά για τη γαλλική ομάδα, προσφέροντάς της έτσι πολύτιμους βαθμούς, κάτι που κερδήθηκε έπειτα από μία άκρως περιπετειώδη μάχη 72 γύρων στο Ζάντφοορτ.

“Είναι υπέροχη η αίσθηση, ομολογώ πως είναι υπέροχη. Ειδικά στην αρχή της σεζόν ένιωσα πως ήμασταν αρκετά άτυχοι σε πλήθος περιπτώσεων. Λέγαμε τότε πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, παρά μόνο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να επικεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας για να βελτιωθούμε. Πώς τα πάντα είναι στα χέρια μας. Ο σημερινός ήταν ένας τρελός αγώνας με πολλή δράση και πολλές κρίσιμες αποφάσεις. Είχαμε ένα θαυμάσιο πιτ στοπ, σπουδαία στρατηγική, καλή ταχύτητα και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ακόμη περισσότερο έδαφος από την επερχόμενη Ferrari και να μην είμαστε πολύ μακριά από τον Αλόνσο.

Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Οι μάχες για αυτές τις θέσεις είναι πολύ πιο απολαυστικές. Δεχθήκαμε μία μικρή ποινή 5 δευτερολέπτων, αλλά και ο Τσέκο (Πέρες) δέχθηκε όμοια ποινή, οπότε όλα κύλησαν θετικά. Οι 15 βαθμοί που κερδήθηκαν είναι σπουδαίοι για όλη την ομάδα. Είναι μία τεράστια ώθηση κινήτρου, έπειτα από την παρουσία μας στο βάθρο και στο Sprint Race το Σπα. Τώρα πάλι στο βάθρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά της ομάδας”, ανέφερε ο Γκασλί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα