fbpx

Αλόνσο: “Πίστευα πως ποτέ δεν θα βρεθώ στο βάθρο του Ζάντφοορτ”

Αλόνσο: “Πίστευα πως ποτέ δεν θα βρεθώ στο βάθρο του Ζάντφοορτ”

Κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, λίγο μετά τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στο Γκραν Πρι Ολλανδίας. Για τον οδηγό της Aston Martin αυτό ήταν το πρώτο του βάθρου από τότε που η πίστα του Ζάντφοορτ επέστρεψε στο καλεντάρι (2021), ενώ ο… γερόλυκος Ισπανός δεν λησμόνησε να τονίσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Ολλανδοί φαν, παρά τη βροχή.

“Ήταν ένας τρομερά έντονος αγώνας. Προφανώς στην εκκίνησης, με τις βρεγμένες συνθήκες, ήμασταν πάρα πολύ γρήγοροι και κάναμε το πιτ στοπ ίσως και με έναν γύρο καθυστέρηση, όμως το ίδιο έκανε και ο πρωτοπόρος (ο Φερστάπεν). Το αυτοκίνητο πετούσε σήμερα, ήταν τρομερά ανταγωνιστικό και πολύ εύκολο στην οδήγηση. Σε αυτές τις συνθήκες θέλεις ένα μονοθέσιο που να μπορείς να το εμπιστευθείς και εγώ εμπιστευόμουν πολύ το δικό μου σήμερα, οπότε το απόλαυσα.

Ευχαριστώ όλους τους φαν που με την ενέργεια που δίνουν εδώ στο Ζάντφοορτ το κάνουν τόσο μοναδικό. Πριν δύο χρόνια, όταν αυτός ο αγώνας επέστρεψε στο καλεντάρι, πίστευα πως ποτέ δεν θα βρεθώ στο βάθρο του Ζάντφοορτ. Δεν βρισκόμουν τότε σε θέση να διεκδικώ βάθρα. Ήταν ένας αγώνας ο σημερινός από αυτούς που είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος με μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως όμως είπα, αυτή είναι μία πολύ ξεχωριστή πίστα, με τους φαν να της δίνουν απίστευτη ενέργεια, οπότε νιώθεις πάντοτε πολύ συγκεντρωμένος στον αγώνα”, ανέφερε ο Αλόνσο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα