fbpx

Στάινερ: “Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναζητήσουμε αλλαγές προσώπων”

Στάινερ: “Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναζητήσουμε αλλαγές προσώπων”

Απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία των Κέβιν Μάγκνουσεν και Νίκο Χούλκενμπεργκ στα μονοθέσια της Haas δήλωσε πως είναι ο Γκίντερ Στάινερ. Ο επικεφαλής της αμερικανικής ομάδας ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε σκέψη για αναζήτηση άλλων προσώπων, ενώ υπογράμμισε την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν οι δύο πεπειραμένοι οδηγοί και στους μηχανικούς της ομάδας, πέρα από την αγωνιστική τους παρουσία στις πίστες της Formula 1.

“Νομίζω πως μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως είχαμε ένα εξαιρετικά στιβαρό δίδυμο οδηγών στην ως τώρα σεζόν της Formula 1 και έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αναζητήσουμε αλλαγές, καθώς προχωρούμε προς τα εμπρός. Ο Κέβιν μας είναι πολύ γνωστός για όσα έχει κάνει μαζί μας, είμαι χαρούμενος που επέστρεψε και αυτή θα είναι η έβδομη σεζόν του με τα χρώματα της Haas. Έχοντας 113 αγώνες μονάχα με την ομάδα μας, γνωρίζουμε πια όλα τα ισχυρά χαρτιά του, τις γνώσεις του και την πείρα που διαθέτει σε οργανωτικό επίπεδο.

Από την άλλη, ο Νίκο κούμπωσε κατευθείαν μαζί μας, δίχως θόρυβο και φανφάρες και απέδειξε πως είναι πολύτιμο μέλος την ομάδα. Πλησιάζει τους 200 αγώνες στη Formula 1 και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επωφελούμαστε από την πείρα που διαθέτει στο τιμόνι. Θα πρέπει την επόμενη σεζόν να αντιμετωπίσουμε κάποια ζητήματα σχετικά με το VF-23. Ποτέ δεν το κρύψαμε αυτό και είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που διαθέτουμε δύο οδηγούς των οποίων οι αναφορές είναι πολύτιμη βοήθεια στην εργασία των μηχανολόγων μας”, ανέφερε ο Στάινερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα