fbpx

Formula 1: Ανανέωσαν με Haas οι Μάγκνουσεν και Χούλκενμπεργκ

Formula 1: Ανανέωσαν με Haas οι Μάγκνουσεν και Χούλκενμπεργκ

Με μία… μονοκοντυλιά η Haas “κλείδωσε” τα ονόματα των δύο πιλότων με τους οποίους θα είναι παρούσα στο πρωτάθλημα του 2024 στη Formula 1. Οι Κέβιν Μάγκνουσεν και Νίκο Χούλκενμπεργκ ανακοινώθηκε ταυτοχρόνως πως υπέγραψαν ανανέωση συμβολαίου με την αμερικανική ομάδα, κρατώντας έτσι αμφότεροι τις θέσεις τους στα μονοθέσιά τους.

Η συγκεκριμένη κίνηση χαρακτηρίζεται ως επιλογή ασφάλειας από την Haas, καθώς δείχνει την εμπιστοσύνη της σε δύο άκρως πεπειραμένους οδηγούς, αποφεύγοντας κάποιο “άνοιγμα” σε νεαρότερο πρόσωπο. Μεταξύ των δύο, ο Δανός είναι φυσικά η “παλιοσειρά” στην ομάδα, ευρισκόμενος στη Haas από το 2017 (με εξαίρεση τη σεζόν του 2021).

Από την πλευρά του, ο Χούλκενμπεργκ επελέγη για φέτος ως αντικαταστάτης του Μικ Σουμάχερ. Αν και ο Γερμανός έχει μόνο ένα πλασάρισμα σε βαθμολογούμενες θέσεις φέτος, η παρουσία του χαρακτηρίζεται θετική. Επιπλέον κοινό θετικό στοιχείο των δύο οδηγών είναι πως με την μεγάλη πείρα τους βοηθούν αρκετά σε μηχανολογικά ζητήματα, σε μία περίοδο που η Haas καταβάλει προσπάθειες για τη βελτίωση της απόδοσης του μονοθεσίου της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα