fbpx

Αλόνσο: “Εάν ξαναζούσα τη ζωή μου, θα ήθελα ένα πρωτάθλημα με τη Ferrari”

Αλόνσο: “Εάν ξαναζούσα τη ζωή μου, θα ήθελα ένα πρωτάθλημα με τη Ferrari”

Έναν μίνι απολογισμό… ζωής κλήθηκε να κάνει ο Φερνάντο Αλόνσο, αναφερόμενος στην πολυετή πορεία του στον κόσμο της Formula 1. Ο 42χρονος Ισπανός, που αγωνίζεται πλέον στην Aston Martin, ερωτήθηκε για το τι θα άλλαζε στην καριέρα του εάν θα μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Ο Αλόνσο στάθηκε κυρίως στις χαμένες ευκαιρίες να κατακτήσει έναν τίτλο με τη Ferrari, ενώ υπογράμμισε το γεγονός πως δεν απόλαυσε όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας στο σπορ στον βαθμό που θα ήθελε.

“Να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με τη Ferrari, αυτό είναι το πρώτο που θα επέλεγα να αλλάξω, εάν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Το 2010 και το 2012 απείχαμε λίγους γύρους από τον τίτλο και θα μπορούσα ίσως να αλλάξω λίγο την έκβαση των πραγμάτων. Υπάρχει μία ιστορία πίσω από μερικά μικρά πράγματα. Ήταν απογοητευτικό που χάσαμε αυτές τις ευκαιρίες.

Ο Φερνάντο Αλόνσο νικητής στο Γκραν Πρι Ιταλίας του 2010.

Αυτό που σίγουρα μετανιώνω είναι ότι δεν απόλαυσα περισσότερο τον καιρό μου εδώ, την καριέρα μου. Ξέρω πως είμαι σχεδόν στο τέλος και σε λίγα χρόνια θα ξεκινήσει μία νέα ζωή στην οποία δεν θα οδηγώ. Όταν θα αναπολώ την καριέρα μου θα αντικρίζω πολλά όμορφα πράγματα, καλές φιλίες και απίστευτες εμπειρίες. Όπως, έπρεπε να τα απολαύσω περισσότερο.

Ο Φερνάντο Αλόνσο πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2005.

Εάν είχα την ευκαιρία να ξαναζήσω την ίδια ζωή άλλη μία φορά, ίσως να μην άλλαζα τίποτα από πλευράς ομάδων και επιλογών μου ή ακόμη και τον πιθανό τίτλο της Ferrari. Θα ήθελα μονάχα να αλλάξω προσέγγιση ώστε να ζήσω λίγο παραπάνω αυτές τις στιγμές, να προσπαθήσω να έχω περισσότερες αναμνήσεις από αυτές. Κατέκτησα το πρωτάθλημα στη Βραζιλία το 2005 και το 2006 και με δυσκολία θυμάμαι οτιδήποτε από εκείνα τα απογεύματα και τις νύχτες. Αυτό είναι στενάχωρο. Αυτά τα πράγματα θα ήθελα να αλλάξω”, ανέφερε ο Αλόνσο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα