Ανακοίνωση ΣΟΑΑ για τους ελληνικούς αγώνες

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός του, Πιτ Παρθένης, με την οποία τοποθετείται επί σημαντικών ζητημάτων που αφορούν στο ελληνικό Motorsport.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αγαπητοί αθλητές,

Επιτρέψτε μου να αποσαφηνίσω ορισμένα πράγματα σχετικά με τις δραστηριότητες του ΣΟΑΑ τους τελευταίους μήνες. Το παρόν Δ.Σ. από την πρώτη στιγμή που συστάθηκε σε Σώμα ξεκίνησε να δουλεύει για το καλό των αθλητών, οδηγών και συνοδηγών και για το καλό των ελληνικών αγώνων συνολικά. Δεν υπάρχει κανένα θέμα από όσα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα για το οποίο να έχουμε ενημερωθεί από κάποιον αγωνιζόμενο ή ακόμη και από την Ομοσπονδία και να έχουμε μείνει απαθείς. Δεν είναι προφανώς όλα όσα συμβαίνουν άξια για αντίδραση και επίσης το κάθε ζήτημα αξιολογείται διαφορετικά από διαφορετικούς ανθρώπους. Παρόλα αυτά τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. είναι πιο ενεργά από κάθε άλλη φορά και ενεργοποιούνται από την πρώτη στιγμή σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Θα ήταν αδύνατον ακόμη και αν θέλαμε, να ενημερώνουμε άμεσα και για κάθε επαφή με την αρχή του σπορ το ευρύ κοινό. Οι συζητήσεις είναι συνεχείς και οι προσπάθειες δεν σταματούν όσο εύκολα θέλουν να το παρουσιάσουν κάποιοι ενδεχομένως. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. με σεβασμό στην ψήφο των μελών του Συνδέσμου και στις αρχές της δημοκρατικής διαδικασίας, ενδιαφερόμαστε μόνο να δίνουμε λύσεις σε όποια προβλήματα προκύπτουν, ακόμη και στις περιπτώσεις που δεν το μαθαίνει κανείς.

Για αυτό το λόγο οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου βρίσκονται σε αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο, για αυτό το λόγο βοηθούν στην προετοιμασία αγώνων πριν την έναρξή τους και αν δεν τους ζητηθεί προσφέρονται οι ίδιοι. Για αυτό το λόγο θεωρούμε όλοι μας πως ψηφιστήκαμε.

Τέλος για την δημοσιοποίηση του λόγου των οδηγών χρησιμοποιούμε τα social media του ΣΟΑΑ και φυσικά όσα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ενδιαφέρονται, με τα οποία έχουμε συχνές επαφές ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά για να μιλούμε για τους αγώνες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα