fbpx

Ο ΠΑΣΜΑ για την Ανάβαση Πορταριάς

Ο ΠΑΣΜΑ για την Ανάβαση Πορταριάς

Την έντονη αντίδραση του Πανελληνίου Συνδέσμου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού προκάλεσε η απόφαση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου να μεταθέσει για τα τέλη Σςεπτεμβρίου την προγραμματισμένη για το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου Ανάβαση Πορταριάς.

Σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΜΑ επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ενημερώνετε πως η  Πρωταθληματική Ανάβαση Πορταριάς  2023 η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 2-3 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί.

Η απόφαση της τελευταίας στιγμής για αναβολή ενός αγώνα ο οποίος έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα αναβάσεων από τις αρχές του χρόνου, θα προκαλέσει στο σώμα των αγωνιζομένων  οικονομικές ζημίες και σύγχυση (επαγγελματική, προσωπική, κτλ) , καθότι έχουν προγραμματιστεί κρατήσεις καταλυμάτων , άδεις εργασίας και λοιπές ενέργειες.

Με την ξαφνική σας απόφαση και δίχως να μας γνωστοποιείτε τους λόγους για την οριακή αναβολή του αγώνα ,  θεωρούμε ότι αποτελεί ύστατη υποχρέωση σας να αποσύρετε την δημοσιευθείσα αναβολή και να φροντίσετε με κάθε δυνατό τρόπο να ανταπεξέλθετε στην προειλημμένη δέσμευσή σας να διεξάγετε τον αγώνα στις 2-3 Σεπτεμβρίου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα