fbpx

WRC: Τον Οκτώβριο οι βελτιώσεις στη Hyundai

WRC: Τον Οκτώβριο οι βελτιώσεις στη Hyundai

O Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής θα αξιοποιήσει το «παράθυρο» του homogolation για να μειώσει τη διαφορά από την Toyota στο WRC.

Μετά από 9 αγώνες στην σεζόν η Hyundai μετράει μόλις μία νίκη, στο ράλι Σαρδηνίας, συγκριτικά με τις 7 της Yoyota. Η μεγαλύτερη βελτίωση φάνηκε στη χωμάτινη επιφάνεια καθώς στην Εσθονία πήρε τη 2η, 3η και 5η θέση ενώ την περασμένη εβδομάδα στη Φινλανδία ο Τιερί Νεβίλ ήταν δεύτερος για 2η διαδοχική φορά με τον Τέεμου Σούνινεν να παίρνει την 4η θέση.

 Ο επικεφαλής της ομάδας, Σιρίλ Αμπιντεμπούλ, αισιοδοξεί ότι οι βελτιώσεις που έρχονται θα μειώσουν τη διαφορά ενώ γνωρίζει ότι πρέπει να εκμηδενιστούν τα προβλήματα αξιοπιστίας όπως αυτά που εμφανίστηκαν στο ράλι της Κένυας. «Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το βήμα που κάναμε συγκριτικά με την απόδοσή μας πέρυσι αλλά χρειαζόμαστε περισσότερα βήματα για το μέλλον».

 «Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα, είναι τα γεγονότα. Πρέπει να βρούμε 0,17 δευτερόλεπτα ανά χιλιόμετρα ωστόσο οι βελτιώσεις παίρνουν χρόνο. Γνωρίζουμε ότι μας λείπει βάρος και σταθερότητα στο πίσω μέρος όπως και το πλεονέκτημα στην τελική ταχύτητα που είχαμε στο παρελθόν. Θα αξιοποιήσουμε τον Οκτώβριο έχοντας σαφές πλάνο για τον τρόπο που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους jokers».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα