fbpx

Κρουνιόλα: “Περίμενα επί πάρα πολύ καιρό αυτή τη νίκη”

Κρουνιόλα: “Περίμενα επί πάρα πολύ καιρό αυτή τη νίκη”

Κατενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Αντρέα Κρουνιόλα στον απόηχο της νίκης του στο Ράλι Ρώμης. Ο Ιταλός οδηγός της Citroen έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην κορυφή του βάθρου στα ασφάλτινα τερέν της “Αιώνιας Πόλης”, πανηγυρίζοντας έτσι την παρθενική του νίκη στο ERC. Μάλιστα, ο Κρουνιόλα αποκάλυψε πως ένα από τα κλειδιά της νίκης ήταν η δυνατότητά του να κινηθεί συντηρητικότερα στις τελευταίες ειδικές διαδρομές της Κυριακές, αποφεύγοντας τον κίνδυνο κλαταρίσματος.

“Περίμενα επί πάρα πολύ καιρό αυτό το αποτέλεσμα, αλλά στη φετινή σεζόν ένιωθα πως το αυτοκίνητό μας, σε συνάρτηση και με τα ελαστικά της Pirelli, θα έχει την ευκαιρία του για να πάρει μία νίκη. Δεν είχαμε καθόλου προβλήματα στη διάρκεια της εβδομάδας. Ήμασταν σε θέση να πιέσουμε και να ελέγξουμε όπου απαιτούνταν, ειδικά στην τελευταία ημέρα που οι συνθήκες του δρόμου ήταν επικίνδυνες, με πολλούς οδηγούς να παθαίνουν κλαταρίσματα.

Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στην ομάδα μου, την FPF Sport, τον συνοδηγό μου Πιέτρο, την Pirelli και όλους τους συνεργάτες και σπόνσορές μας. Όλοι τους μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτό”, ανέφερε ο Κρουνιόλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα