fbpx

To apexsports.gr στο πλευρό του Λάμπρου Αθανασούλα στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις!

To apexsports.gr στο πλευρό του Λάμπρου Αθανασούλα στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις!

Το apexsports.gr φορά την αγωνιστική φόρμα του κι ετοιμάζεται για τη «συμμετοχή» του στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις του 2023, ως χορηγός του Λάμπρου Αθανασούλα και του Νίκου Ζακχαίου!

Το λογότυπο του apexsports.gr κοσμεί τόσο το πλαϊνό μέρος όσο και το καπώ του αγωνιστικού Hyundai i20 N Rally2, με το οποίο ο Λάμπρος Αθανασούλας και ο Νίκος Ζακχαίος θα συμμετάσχουν σε ακόμα ένα «Ακρόπολις», με στόχο τη διάκριση! Άλλωστε η περυσινή πρωτιά τους μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων ήταν ακόμα μία απόδειξη της δυναμικής που έχουν ως πλήρωμα!

Ο Λάμπρος Αθανασούλας είναι ο εν ενεργεία Έλληνας οδηγός αγώνων Ράλι με τις περισσότερες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Ράλι Ακρόπολις. Ως πλήρωμα με τον Νίκο Ζακχαίο συμμετείχαν για πρώτη φορά στο Ράλι Ακρόπολις το 2007. Πολύ σύντομα ήρθαν οι διακρίσεις, κατακτώντας την πρώτη θέση στο PWRC το 2009. Έκτοτε, ο Λάμπρος ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο του αγώνα στο πλαίσιο του ERC, το 2015 με τον Νίκο και το 2016 με τον Ηλία Παναγιωτούνη, ενώ έχουν κερδίσει έξι φορές την άτυπη ελληνική κατάταξη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα