fbpx

Και πάλι μαζί στο Ακρόπολις Παπαγεωργίου και Κούγιας

Και πάλι μαζί στο Ακρόπολις Παπαγεωργίου και Κούγιας

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Λούης Παπαγεωργίου και ο Βασίλης Κούγιας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, συμμετέχοντας στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Το πλήρωμα θα αγωνιστεί και φέτος με το Citroen DS3 R3, το οποίο θα είναι «ντυμένο» στα χρώματα της χορηγού εταιρείας Di Capilla Seaside Stories.

«Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε για ακόμα μια φορά να συμμετάσχω σε αυτό το μεγάλο γεγονός , στόχος μου όπως και τις προηγούμενες χρονιές είναι να απολαύσω και να ολοκληρώσω τον αγώνα σε οποιαδήποτε θέση. Ευχαριστώ τον Πέτρο Παντελή PRT RALLY TEAM που ανάλαβε τόσο την ετοιμασία του αυτοκινήτου όσο και το Σέρβις» δήλωσε ο Λούης Παπαγεωργίου.

Από την πλευρά του ο πολύπειρος Βασίλης Κούγιας τόνισε: «Όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια θα λάβουμε μέρος στο Wrc Rally Acropolis με σκοπό την προσωπική μας ευχαρίστηση. Μόνο και μόνο η συμμετοχή σε τέτοιο event σε γεμίζει εμπειρίες εφόσον συμμετέχεις στον κορυφαίο θεσμό του αθλήματος μας. Θα συμμετέχουμε όπως και πέρυσι με το Citroen DS3 R3 της ομάδας του Πέτρου Παντελή. Εύχομαι καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα και ιδιαιτέρως στα ελληνοκυπριακά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα