fbpx

Κατέβασε κι άλλο τον χρόνο του ο Παπαδόπουλος στην Δημητσάνα

Κατέβασε κι άλλο τον χρόνο του ο Παπαδόπουλος στην Δημητσάνα

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σημείωσε τον απόλυτο χρόνο και στις δεύτερες χρονομετρημένες δοκιμές της 22ης Ανάβασης Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου, με το θηριώδες Ford Escort. Για την Formula Saloon, τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο πέτυχε ο Αργύρης Τσούλος με Mitsubishi Colt, με τον Παναγιώτη Κωστογιάννη με Citroen AX, να σημειώνει τον τρίτο ταχύτερο χρόνο.

Για την Κλάση Cat1, ο Δημήτρης Μουργελάς με το Mitsubishi Lancer αυτή τη φορά σημείωσε τον καλύτερο χρόνο. Ακολούθησε ο Ταξιάρχης Ασημακόπουλος με ακόμα ένα Mitsubishi Lancer, με την Θεοδώρα Χόνδρου με Ford Sierra RS Cosworth, να συμπληρώνει την τριάδα.

Για την Κλάση Cat2, τον ταχύτερο χρόνο έκανε για ακόμη μια φορά ο Νίκος Μπόμπης με Peugeot 106 S16. Δεύτερος ήταν ο Διονύσης Καλούδης με Peugeot 205 Rallye, με τον Χριστόφορο Αλεξόπουλο με Opel Ascona, να σημειώνει τον τρίτο ταχύτερο χρόνο.

Για την Κλάση Cat3, τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε εκ νέου ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος με Honda Civic Type R, ακολουθούμενος και πάλι από τον Σπύρο Βασιλείου με Ford Fiesta και τον Γιάννη Παράβαλο με Honda Civic Type R.

Για την Κλάση Cat4, τον ταχύτερο χρόνο και στο δεύτερο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμών σημείωσε ο Βασίλης Ντέρμας με Peugeot 106 S16. Δεύτερος ήταν και πάλι ο Μάριος Πατονίδης με Citroen Saxo VTS, με τον Χρήστο Ντέκα με Citroen Saxo VTS, να συμπληρώνει την τριάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα