fbpx

Αυλαία χρονομετρημένων δοκιμών στη Δημητσάνα με εντυπωσιακό Τσούλο

Αυλαία χρονομετρημένων δοκιμών στη Δημητσάνα με εντυπωσιακό Τσούλο

Με τη διεξαγωγή του τρίτου σκέλους χρονομετρημένων ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Σαββάτου στην 22η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου.

Για την Formula Saloon, τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Αργύρης Τσούλος με το Mitsubishi Colt, ακολουθούμενος από τον Παναγιώτη Κωστογιάννη με Citroen AX και τον Δημήτρη Ρεμέντζη με Peugeot 206.

Για την Κλάση Cat1, τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Ταξιάρχης Ασημακόπουλος με Mitsubishi Lancer. Τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο πέτυχε ο Δημήτρης Μουργελάς επίσης με Mitsubishi Lancer, ενώ τρίτος ήταν ο Ηλίας Τσαγγαράς με Opel Astra G GSI Kit Car.

Για την Κλάση Cat2, τον ταχύτερο χρόνο στο τρίτο σκέλος έκανε ο Γιώργος Ντέκας με Peugeot 205. Τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο πέτυχε ο Γιώργος Μπράτσος επίσης με Peugeot 205, με τον Γιάννη Λούκο με VW Golf MK2, να σημειώνει τον τρίτο ταχύτερο χρόνο.

Για την Κλάση Cat3, τον ταχύτερο χρόνο «έγραψε» ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος με Honda Civic Type R, δεύτερος ήταν ο Σπύρος Βασιλείου με Ford Fiesta και τρίτος ο Γιάννης Παράβαλος με ακόμα ένα Honda Civic Type R.

Τέλος, για την Κλάση Cat4, τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Αριστοτέλης Μπαρκονίκος με Citroen Saxo VTS. Τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο πέτυχε ο Γιάννης Δρακόπουλος με Peugeot 106 S16, με την Εβελίνα Κρασούλη με Peugeot 106 S16 να συμπληρώνει την τριάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα