fbpx

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον Τιερί Νεβίλ

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον Τιερί Νεβίλ

Ο Τιερί Νεβίλ έχει αποδείξει πλείστες όσες φορές τις κοινωνικές ευαισθησίες του, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά.

Για το Ράλι Εσθονίας, λοιπόν, ο Βέλγος οδηγός της Hyundai θα στηρίξει μια σπουδαία ένωση που ονομάζεται Laste ja Noorte Kriisiprogramm.

Κάθε χρόνο στην Εσθονία εκατοντάδες παιδιά βιώνουν τον πόνο της απώλειας μετά το θάνατο ενός αγαπημένου τους προσώπου. Η αποστολή αυτού του προγράμματος είναι να στηρίξει τα παιδιά και τους νέους που πενθούν. Εδώ και 27 χρόνια είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Εσθονία που λειτουργεί ομάδες υποστήριξης και κατασκηνώσεις για παιδιά και νέους που έχουν χάσει ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Περισσότερα από 1.200 παιδιά και νέοι έχουν λάβει μέρος και θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι κατασκηνώσεις υποστήριξης θα συνεχιστούν και στο μέλλον, καθώς η ανταπόκριση από τα παιδιά και τις οικογένειες ήταν εξαιρετικά θετική.

Στις κατασκηνώσεις υποστήριξης πένθους, τα παιδιά βιώνουν την κατανόηση και την υποστήριξη των συνομηλίκων τους και των υπευθύνων των ομάδων που έχουν περάσει παρόμοιες εμπειρίες. Οι ημέρες των κατασκηνώσεων είναι επίσης γεμάτες με διασκεδαστικές δραστηριότητες (δημιουργικές και αθλητικές εκδηλώσεις, εργαστήρια, παραστάσεις, εκδρομές). Μέχρι τώρα, το πρόγραμμα ήταν δωρεάν για τις οικογένειες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα