fbpx

Πάντον: “Το ERC έχει γίνει κούρσα δύο αλόγων”

Πάντον: “Το ERC έχει γίνει κούρσα δύο αλόγων”

Έτοιμος για να διαχειριστεί τον ρόλο του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο ERC εμφανίστηκε ο Χέιντεν Πάντον. Ο Νεοζηλανδός οδηγός της Hyundai είναι πρώτος στη βαθμολογία με μία νίκη και τέσσερις δεύτερες θέσεις, τη στιγμή που απομένουν τρεις αγώνες για το φινάλε. Όλοι τους είναι αγώνες ασφάλτινου τερέν, δηλαδή του αγαπημένου του Πάντον, ο οποίος πάντως χαρακτήρισε τη μάχη για τον τίτλο ως μία κούρσα δύο αλόγων, υπονοώντας τον εαυτό του και τον δεύτερο της κατάταξης Μάρτινς Σεσκς.

“Απολαμβάνω σίγουρα την άσφαλτο. Το Μπαρούμ (Ράλι Τσεχίας) θα είναι δύσκολο για εμάς εάν είναι βρεγμένο και ολισθηρό. Για τη Ρώμη πραγματικά ανυπομονώ. Θεωρώ πως θα έχουμε ένα πολύ καλό πακέτο για την άσφαλτο και ήδη βρίσκομαι σε καλύτερη θέση (στα αποτελέσματα) συγκριτικά με το παρελθόν στα ασφάλτινα τερέν.

Νομίζω πως με τα ελαστικά της Pirelli διαθέτουμε ένα πολύ καλό και πλήρες πακέτο που μπορεί να μας βάλει σε θέση ισχύος. Όσο περισσότερο το παρατηρεί κανείς, αυτό είναι πια ένα πρωτάθλημα που έχει γίνει κούρσα δύο αλόγων”, ανέφερε ο Πάντον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα