fbpx

Άλεξ Μάρκεθ: “Θέλω να συνεχίσω με την Ducati και την επόμενη χρονιά”

Άλεξ Μάρκεθ: “Θέλω να συνεχίσω με την Ducati και την επόμενη χρονιά”

Εξαιρετικά θετικό πρόσημο βάζει το Άλεξ Μάρκεθ στην ως τώρα αγωνιστική του παρουσία στο πρωτάθλημα του Moto GP του 2023. Ο Ισπανός αναβάτης της Gresini Racing (δορυφόρος της Ducati), παρόλο που είναι 10ος στη βαθμολογία, αξιολογεί πως η δυναμική και η ταχύτητά του είναι τέτοια που σύντομα θα του προσφέρουν την ευκαιρία να βρεθεί ακόμη ψηλότερα, ενώ αποκάλυψε πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά με την ίδια ομάδα.

“Είμαι αρκετά χαρούμενος με την ταχύτητα και τις επιδόσεις μας σε αυτό το κομμάτι της σεζόν. Είναι καλύτερα από όσο περίμενα. Δεν είμαι βέβαια χαρούμενος με τη θέση μας στο πρωτάθλημα, διότι είμαστε αρκετά πίσω. Ο αντικειμενικός σκοπός είναι να πάρουμε βάθρα και pole positions, κάτι που ήδη έχουμε πράξει. Θα πρέπει να προσθέσουμε και άλλα σε αυτούς τους στόχους, στη διάρκεια της σεζόν.

Οπωσδήποτε θέλουμε μία σταθερή βάση για να σημειώσουμε ακόμη περισσότερα βάθρα και να είμαστε ακόμη σταθερότεροι στην ταχύτητά μας. Εάν τα κάνουμε αυτά, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε την πρώτη νίκη στο Moto GP. Εδώ που βρίσκομαι είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω σε αυτή την ομάδα με την Ducati και την επόμενη χρονιά”, ανέφερε ο Άλεξ Μάρκεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα