fbpx

Πιάστρι: “Κάναμε τρομερό αγώνα, αλλά ατυχήσαμε με το αυτοκίνητο ασφαλείας”

Πιάστρι: “Κάναμε τρομερό αγώνα, αλλά ατυχήσαμε με το αυτοκίνητο ασφαλείας”

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει στον Όσκαρ Πιάστρι η παρουσία του στο Γκραν Πρι Βρετανίας. Ο οδηγός της McLaren πραγματοποίησε μακράν την εντυπωσιακότερη φετινή του εμφάνιση στη Formula 1, η οποία συνοδεύτηκε από ένα εξαιρετικό πλασάρισμα στην τέταρτη θέση, ωστόσο ο Αυστραλός υπογραμμίζει πως αυτό συνιστά… απώλεια, καθώς μία είσοδος του αυτοκινήτου ασφαλείας επέτρεψε στον Λιούς Χάμιλτον να βρεθεί μπροστά του και να του στερήσει την άνοδο στο βάθρο.

“Είναι διαφορετική η αίσθηση όταν είσαι απογοητευμένος με μία τέταρτη θέση. Κάναμε τρομερό αγώνα, εκτελέσαμε πολύ καλά το πλάνο, όμως ήμασταν εξαιρετικά άτυχοι με τη χρονική συγκυρία του αυτοκινήτου ασφαλείας. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Ήταν ένα τεράστιο τριήμερο για την ομάδα. Δεν μπορώ να βρω λόγια να τους ευχαριστήσω για όσα πέτυχαν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Είμαι ενθουσιασμένος και αισιόδοξος πως μπορούμε να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο για όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Νομίζω πως υπήρξε μία μικρή ένδειξη των δυνατοτήτων μας στην Αυστρία, αλλά ήμασταν ακόμα πιο δυνατή αυτή την εβδομάδα (στη Βρετανία). Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε έτσι”, ανέφερε ο Πιάστρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα