fbpx

Όλη η οικογένεια Σόλμπεργκ στο Ράλι Σουηδίας!

Όλη η οικογένεια Σόλμπεργκ στο Ράλι Σουηδίας!

Με τη συμμετοχή σύσσωμης της οικογένειας Σόλμπεργκ θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-9 Ιουλίου στην Σουηδία ο πέμπτος αγώνας του ERC για το 2023.

Ο Όλιβερ Σόλμπεργκ με συνοδηγό τον Έλιοτ Έντμοντσον θα οδηγήσουν το Volkswagen Polo GTi R5, ενώ πολλά αυτοκίνητα από το… γκαράζ της οικογένειας Σόλμπεργκ θα κάνουν την εμφάνισή τους στις σουηδικές διαδρομές.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2003, Πέτερ Σόλμπεργκ, θα οδηγήσει το Citroen C4 WRC με συνοδηγό τη μητέρα του, Τόβε, η οποία είχε λάβει και τελευταία φορά σε αγώνα το 2001 στο Rally Fagernes στη Νορβηγία με οδηγό τον σύζυγό της και πατέρα του Πέτερ, Τέργιε.

Η σύζυγος του Πέτερ και μητέρα του Όλιβερ Σόλμπεργκ, Περνίλα Βάλφριντσον, θα οδηγήσει το Mitsubishi Lancer EVO 6 της οικογένειας, με συνοδηγό την Ούλρικα Μάτσον, με την οποία έχει κάνει δεκάδες αγώνες στο παρελθόν. Η τελευταία εμφάνιση της Περνίλα σε αγώνες ήταν το 2000 στην Ράλι Μεγάλης Βρετανίας, λίγο πριν μείνει έγκυος στην Όλιβερ!

Με ακόμα ένα «εξάρι» Mitsubishi Lanver EVO θα αγωνιστεί ο 60άχρονος θείος της Περνμίλα, Στιγκ Όλοφ Βάλφριντσον, συνοδηγό τον Γιόργκεν Σούντχαλ.

Όσο για τον αδελφό του Πέτερ, Χένινγκ Σόλμπεργκ, θα συμμετάσχει στον αγώνα της Σουηδίας με ένα Toyota Celica185 και συνοδηγό τη σύζυγό του, Μάουντ, η οποία είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της ως συνοδηγός το 1995 στο πλευρό του τότε συζύγου της, Τόμας Τίντεμαντ, με τον οποίον έχουν αποκτήσει τον επίσης οδηγό αγώνων, Πόντους Τίντεμαντ!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα