fbpx

Χάμιλτον: “Πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε αλλαγές στο Σπα”

Χάμιλτον: “Πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε αλλαγές στο Σπα”

Ως κομβική ανάγκη να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στη χάραξη της πίστα του Σπα στο Βέλγιο χαρακτήρισε την κατάσταση ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός οδηγός της Formula 1, αναφερόμενος στον πρόσφατο θάνατο του Ντιλάνο Φαν’τ Χοφ σε αυτή την πίστα, όπως και του Αντουάν Ουμπέρ το 2019, ξεκαθάρισε ότι πρέπει να υπάρξει τροποποίηση του σικέιν “Eau Rouge”, καθώς είναι πια αυταπόδειχτο ότι αποτελεί επικίνδυνη παγίδα σε συνθήκες βροχής.

“Πιστεύω πως είναι σίγουρα τραγικό να χάνουμε δύο νεαρούς οδηγούς μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά, εμπιστεύομαι τη FIA. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στα ζητήματα ασφαλείας. Γνωρίζω ποια είναι η δική τους οπτική γωνία των πραγμάτων.

Κάνουν κάθε χρόνο πολλές αλλαγές σε πολλά σιρκουί και είμαι βέβαιος πως θα ελέγξουν σοβαρά την περίπτωση του σικέιν “Eau Rouge”, ώστε να κρίνουν εάν μπορεί να βελτιωθεί ή όχι. Πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Είναι ξεκάθαρο πως έρχεσαι από ένα ύψωμα και δεν μπορείς να δεις τίποτα όταν υπάρχουν κακές καιρικές συνθήκες. Αυτό έχει συμβεί πια δύο φορές, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε κάποιο βήμα”, ανέφερε ο Χάμιλτον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα