fbpx

Σάινθ: “Έπαιξα το παιχνίδι της ομάδας, αλλά δεν επιβραβεύθηκα”

Σάινθ: “Έπαιξα το παιχνίδι της ομάδας, αλλά δεν επιβραβεύθηκα”

Αρκετά στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Κάρλος Σάινθ μετά το φινάλε του Γκραν Πρι Αυστρίας στη Formula 1. Ο οδηγός της Ferrari, αν και εμφανίστηκε άκρως ανταγωνιστικός, δεν μπόρεσε να τερματίσει σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις του βάθρου, νιώθοντας πως έτσι δεν υπήρξε μία δίκαιη επιβράβευση της αγωνιστικής του προσπάθειας και παρουσίας.

“Προφανώς είμαι δυσαρεστημένος με το τελικό αποτέλεσμα, έπειτα από την τόσο καλή ταχύτητα που βγάλαμε με τα μεσαία ελαστικά. Ένιωθα πως έπαιζα το παιχνίδι της ομάδας, αλλά δεν επιβραβεύθηκα με ένα καλό αποτέλεσμα. Πάντοτε αυτό σου αφήνει ένα πικρό συναίσθημα. Ήμουν πάρα πολύ δυνατός σήμερα, πολύ γρήγορος, πολύ καλός στα προσπεράσματα, πολύ καλός στο να κρατήσω τη θέση μου, αλλά στο τέλος μία θέση εκτός βάθρου δεν ήταν αυτό που ήθελα.

Το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας τελείωσε με τον τρόπο που είδατε. Νομίζω πως αυτό ήταν και το λογικό, καθώς σίγουρα θα τιμωρούμουν για αυτή την εξέλιξη, όπως και συνέβη. Νομίζω πως έχασα 6-7 δευτερόλεπτα και τρεις θέσεις που έπρεπε να τις ανακτήσω. Έτσι χρησιμοποίησα τα ελαστικά μου και πίεσα στα όρια της πίστας. Από το πρώτο πιτ στοπ και πέρα ο αγώνας μου ήταν συμβιβασμένος με τα δεδομένα της πραγματικότητα και είναι κρίμα έπειτα από την τόσο καλή ταχύτητα που είχαμε”, ανέφερε ο Σάινθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα