fbpx

Σάινθ: “Οι αναβαθμίσεις που φέραμε θα μας βοηθήσουν να πλησιάσουμε τις Red Bull”

Σάινθ: “Οι αναβαθμίσεις που φέραμε θα μας βοηθήσουν να πλησιάσουμε τις Red Bull”

Ευγνώμων για την… άφιξη των αναβαθμίσεων στα μονοθέσια της Ferrari και αισιόδοξος για την αποτελεσματικότητά τους εμφανίστηκε ο Κάρλος Σάινθ. Ο οδηγός της Ferrari μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους της ομάδας στο Μαρανέλο που κατάφεραν να στείλουν εγκαίρως τις νέες προσθήκες των αυτοκινήτων ώστε αυτές να είναι διαθέσιμες στο Γκραν Πρι Αυστρίας, ενώ δήλωσε πως αναμένει μία πιο ανταγωνιστική παρουσία εντός πίστας κόντρα στην μέχρι στιγμής αήττητη Red Bull.

“Η ομάδα στο Μαρανέλο έκανε φανταστική προσπάθεια για να φέρει τις αναβαθμίσεις σε αυτόν τον αγώνα. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω επαρκώς τους ανθρώπους στο Μαρανέλο για τις υπερωρίες που έκαναν. Θέλω να τους συγχαρώ όλους και αν τους πω πως θα κάνουμε το βέλτιστο ώστε να δουλέψουν (οι αναβαθμίσεις) σωστά και ελπίζω πως θα αξίζουν τη δουλειά τους και θα μας καταστήσουν ανταγωνιστικούς αυτή την εβδομάδα.

Θα βοηθήσουν οι αναβαθμίσεις να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να πλησιάσουμε (τις Red Bull); Ναι. Ταυτοχρόνως όμως, εάν οι Red Bull φέρουν κάποια αναβάθμιση στην Αυστρία ή σε κάποιον άλλον κοντινό αγώνα, αυτό σημαίνει πως οι δικές μας αναβαθμίσεις θα χάσουν μέρος της αξίας τους. Όλα είναι αλληλοσχετιζόμενα στη Formula 1”, ανέφερε ο Σάινθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα