fbpx

Το πρόγραμμα του «ασφάλτινου» Ράλι Φθιώτιδας

Το πρόγραμμα του «ασφάλτινου» Ράλι Φθιώτιδας

Όσον αφορά το «ασφάλτινο» Ράλι Φθιώτιδος, ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων θα λάβει χώρα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας την Παρασκευή 30 Ιουνίου από τις 15:00 έως τις 18:00 και στις 20:30 στην Πλατεία Πάρκου θα δοθεί η Πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου.

Το πρωί του Σαββάτου, τα πληρώματα θα αναχωρήσουν στις 09:00 από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και θα κατευθυνθούν στην εναρκτήρια ειδική διαδρομή του αγώνα «Μπράλος-Παύλιανη», η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά ως ενιαία, με το συνολικό της μήκος να φτάνει τα 30,35 χιλιόμετρα.

Στη συνέχεια, θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή «Καλοσκοπή», μήκους 10,92 χιλιομέτρων και θα επιστρέψουν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Έπειτα από το 30λεπτο service, θα διέλθουν και πάλι από τις ειδικές διαδρομές «Μπράλος-Παύλιανη» και «Καλοσκοπή» και θα τερματίσουν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στις 14:32. Η απονομή των επάθλων θα διεξαχθεί στην Πλατεία Πάρκου στις 20:00. Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα είναι 82,54 km και τα συνολικά χιλιόμετρα 212,30 km.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα