fbpx

Ρεκόρ συμμετοχών στο Ράλι Φθιώτιδας

Ρεκόρ συμμετοχών στο Ράλι Φθιώτιδας

Με ρεκόρ συμμετοχών της τελευταίας δεκαετίας διεξάγεται το σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου το Ράλι Φθιώτιδος. Οι αγώνες είναι δύο και ο καθένας προσμετράει ξεχωριστά στα δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ράλι.

Ο ασφάλτινος αγώνας του Σαββάτου προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου, στο Πρωτάθλημα Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο Κύπελλο Legends, ενώ ο χωμάτινος αγώνας της Κυριακής προσμετρά στο 59ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με το συνολικό αριθμό πληρωμάτων που θα λάβουν μέρος να φτάνει σε τριψήφιο νούμερο. Τόσο στην άσφαλτο, όσο και στο χώμα σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής της τελευταίας δεκαετίας με την ποιότητα των αθλητών που θα πάρουν εκκίνηση να είναι κορυφαία. Ο ασφάλτινος αγώνας συγκέντρωσε 59 συμμετοχές και στον χωμάτινο δήλωσαν συμμετοχή 44 πληρώματα.

Οργανωτής του αγώνα είναι η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) και συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.) ο Δήμος Λαμιέων, ο Δήμος Δελφών, ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, ο Δήμος Καμένων Βούρλων και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα