fbpx

Μπότας: “Πρέπει να επικεντρωθούμε στις επιδόσεις μας στις κατατακτήριες”

Μπότας: “Πρέπει να επικεντρωθούμε στις επιδόσεις μας στις κατατακτήριες”

Με θετικό πρόσημο κατέγραψε την παρουσία του στο Γκραν Πρι Καναδά ο Βάλτερι Μπότας, μιλώντας στον απόηχο του αγώνα. Ο Φινλανδός οδηγός της Alfa Romeo υπογράμμισε την αξία της -βαθμολογούμενης- 10ης θέσης με τον τρόπο που αυτή ήρθε, ενώ ενόψει της συνέχεια τόνισε την παραπάνω βαρύτητα που πρέπει να δοθεί στις επιδόσεις των κατατακτηρίων.

“Είμαι ικανοποιημένος με τον αγώνα μου στον Καναδά. Κέρδισα τέσσερις θέσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και πάντοτε είναι καλή μία ημέρα στην οποία συμβαίνει κάτι τέτοιο, ειδικά εφόσον τερματίζεις στην πρώτη δεκάδα. Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος της εβδομάδας. Από το Μονακό και μετά έχουμε κάνει αξιόλογη πρόοδο. Αυτή είναι η απόδειξη της σκληρής δουλειάς που έχει κάνει η ομάδα στο εργοστάσιο.

Αν και πήραμε μόλις έναν βαθμό, αυτή είναι μία επιβράβευση και παράλληλα ένα κίνητρο για να κυνηγήσουμε ακόμη περισσότερους. Το σημαντικό τώρα είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση και να επικεντρωθούμε στις επιδόσεις μας τα Σάββατα (στις κατατακτήριες). Υπάρχουν ακόμη μερικά βήματα προς τα εμπρός για να κάνουμε και αισιοδοξώ πως μπορούμε να τα πετύχουμε όλα”, ανέφερε ο Μπότας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα