fbpx

Χάμιλτον: “Δεν έχουμε τεράστια βελτίωση συγκριτικά με την αρχή της σεζόν”

Χάμιλτον: “Δεν έχουμε τεράστια βελτίωση συγκριτικά με την αρχή της σεζόν”

Με… απόλυτη μετριοπάθεια προσεγγίζει ο Λιούις Χάμιλτον την αγωνιστική βελτίωση της Mercedes τους τελευταίους αγώνες της Formula 1. Ο Βρετανός οδηγός, ερωτώμενος για τις βελτιώσεις που έχουν υπάρξει στο μονοθέσιο της γερμανικής ομάδα, άφησε να εννοηθεί πως δεν πρόκειται για αναβαθμίσεις που καλύπτουν τις ανάγκες της τρέχουσας σεζόν, αποπνέοντας όμως αισιοδοξία πως στο προσεχές διάστημα θα υπάρξει περαιτέρω αύξηση της απόδοσης των αυτοκινήτων.

“Η αλήθεια είναι πως δεν αισθάνομαι τεράστια διαφορά, συγκριτικά με την αρχή της χρονιάς. Υπάρχουν κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου που έχουν διαφορετική αίσθηση με την αναβάθμισή τους, όμως μιλάμε απλώς για λίγη παραπάνω κάθετη ισχύ. Τα χαρακτηριστικά του μονοθεσίου είναι σχεδόν όμοια με αυτά που είχε στην αρχή της σεζόν. Θα πρέπει για το μέλλον, για τα επόμενα χρόνια, να κάνουμε πολλές βελτιώσεις και αλλαγές σε αυτά τα μικρά πράγματα. Είναι δεδομένο αυτό.

Είναι σαφές πως αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι έτοιμο να νικήσει τις Red Bull, όχι ακόμη. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν είναι εύκολο, συνυπολογίζοντας και τους κανονισμούς, να βρούμε ένα επίπεδο απόδοσης όμοιο με το δικό τους. Βρίσκονται γύρω στα 0.300 (δευτερόλεπτα) μπροστά μας σε συγκεκριμένα σημεία των γύρων, οπότε πρέπει να το δουλέψουμε.

Πάντως, δεν υπάρχει απογοήτευση. Όπως έχω ξαναπεί, είμαι χαρούμενος που έχουμε επανέλθει στις μάχες (του βάθρου). Ελπίζω κάποια στιγμή να βελτιωθούμε ακόμη παραπάνω, ώστε να δώσουμε μερικούς καλούς αγώνες, όπως εκείνους του 2021”, ανέφερε ο Χάμιλτον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα