fbpx

«Παγκόσμιος» συνδυασμός για τον Γιώργο Φιλιππίδη στο Ράλι Φθιώτιδας!

«Παγκόσμιος» συνδυασμός για τον Γιώργο Φιλιππίδη στο Ράλι Φθιώτιδας!

Ο Γιώργος Φιλιππίδης επιστρέφει στη δράση επί ελληνικού εδάφους. Τέσσερα χρόνια έπειτα από την τελευταία εμφάνισή του σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, ο 46άχρονος οδηγός ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

Ο έμπειρος οδηγός θα λάβει μέρος στο χωμάτινο σκέλος του Ράλι Φθιώτιδας την Κυριακή 2 Ιουλίου, οδηγώντας ένα Skoda Fabia Rally2 της λετονικής SRT, με συνοδηγό τον έμπειρο Κρεγκ Ντρού.

Ο 40άχρονος συνοδηγός έχει πλούσια εμπειρία, συμμετέχοντας εδώ και δύο δεκαετίες σε αγώνες τόσο του WRC όσο και του ERC, με πιο πρόσφατες παρουσίες αυτές στο πλευρό του Κρις Ίνγκραμ στο Ράλι Μόντε Κάρλο τον περασμένο Ιανουάριο για το WRC και με τον Ρόμπερτ Βίρβες στο Ράλι Λετονίας για το ERC πριν από δέκα ημέρες.

Ο Ντρου είχε διατελέσει συνοδηγός και του Όλιβερ Σόλμπεργκ, ενώ το 2022 είχε λάβει μέρος στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις μαζί με τον Ίνγκραμ. Ωστόσο η προσπάθειά τους είχε άδοξο τέλος, όταν είχαν έξοδο.

Όσο για τον Φιλιππίδη, η τελευταία εμφάνισή του επί ελληνικού εδάφους ήταν στο Εαρινό Ράλι του 2019, με συνοδηγό τον Λεωνίδα Μαχαίρα στο Mitsubishi Lancer EVO 9, όπου τερμάτισε όγδοος, ενώ την τελευταία διετία συμμετείχε μόνον στο Numedalsrally στη Νορβηγία, με συνοδηγούς τον Τζιοβάνι Μπερνακίνι το 2022 και τον Άλαν Χάριμαν το 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα