fbpx

Γκραν Πρι Ολλανδίας: “Αφεντικό” στο Sprint Race ο Μπετσέκι! (vid)

Γκραν Πρι Ολλανδίας: “Αφεντικό” στο Sprint Race ο Μπετσέκι! (vid)

Σε απόλυτο αφεντικό του Γκραν Πρι Ολλανδίας έχει εξελιχθεί το πρώτο διήμερο ο Μάρκο Μπετσέκι. Ο Ιταλός αναβάτης της Mooney VR46 πανηγύρισε τη νίκη στο Sprint Race του Σαββάτου, δείχνοντας για ακόμη μία φορά εξαιρετικά άνετος στο σιρκουί του Άσεν. Αυτή η νίκη ήρθε έπειτα από την κυριαρχία του την Παρασκευή στις ελεύθερες δοκιμές, αλλά και νωρίτερα το Σάββατο στις κατατακτήριες.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η πρώτη νίκη του Μπετσέκι σε Sprint Race (είχε δύο δεύτερες θέσεις), έχοντας βέβαια μέχρι τώρα και δύο νίκες σε κυριακάτικους αγώνες, στα Γκραν Πρι Αργεντινής και Γκραν Πρι Λε Μαν. Επιπρόσθετα, ο Ιταλός μετράει πλασάρισμα στις βαθμολογούμενες θέσεις στα επτά από τα οκτώ Sprint Race της χρονιάς.

Δεύτερος ακολούθησε ο Πέκο Μπανιάια της εργοστασιακής Ducati, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε… ανέλπιστα ο Φάμπιο Κουαρταραρό. Κανονικά, τρίτος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο Μπραντ Μπίντερ, ωστόσο ο αναβάτης της KTM δέχθηκε τρία δευτερόλεπτα ποινής για πάτημα εκτός ορίων πίστας. Αυτή η ποινή τον έριξε στην κατάταξη, με τον Γάλλο της Yamaha να προωθείται από τέταρτος στο βάθρο.

Τα αποτελέσματα του Sprint Race:

Πλέον η δράση και το ενδιαφέρον επικεντρώνονται στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής, με το σήμα της εκκίνησης να δίνεται στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα