fbpx

Μίλερ: “Οι αναβάτες να το βουλώσουν και να μην γκρινιάζουν σαν πριγκίπισσες”

Μίλερ: “Οι αναβάτες να το βουλώσουν και να μην γκρινιάζουν σαν πριγκίπισσες”

Σαν… μαινόμενος ταύρος αντέδρασε σε λεκτικό επίπεδο ο Τζακ Μίλερ όταν ερωτήθηκε για τη διαφορά δυναμικής της Ducati με τους υπόλοιπους κατασκευαστές στο φετινό πρωτάθλημα του Moto GP. Ο Αυστραλός της KTM, αν και παραδέχθηκε ξεκάθαρα αυτή τη διαφορά ισχύος, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση προς τους υπόλοιπους αναβάτες, θεωρώντας εξαιρετικά αντιεπαγγελματική την… γκρίνια τους και πως αρνούνται να δουλέψουν για να καλύψουν το χαμένο έδαφος με τα διαθέσιμα μέσα.

“Οι Ducati είναι καλές αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, όμως δεν ήταν πάντοτε καλές. Θα τις φτάσουμε. Εμείς στην KTM είμαστε οι μοναδικοί που δεν παραπονιόμαστε για τις μοτοσικλέτες μας, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για να τις διορθώσουμε.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι σαν να πετούν τα παιχνίδια τους από το παιδικό κρεβατάκι και να λένε: ‘Η μοτοσικλέτα μου είναι σκ@τα’. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Γιατί όμως μερικές μοτοσικλέτες είναι σκ@τα; Η ευθύνη είναι των ίδιων των ομάδων. Ξαπόστειλαν το 99% των μηχανικών τους για να πάρουν τον μηχανικό του καθενός (αναβάτη). Και τώρα τα έχουν κάνει σκ@τά και δεν μπορούν καν να προσπεράσουν (τις Ducati) για έναν γύρο.

Είναι δικό τους φταίξιμο. Όλοι θέλουν να γκρινιάζουν για τις μοτοσικλέτες τους, κανείς όμως δεν θέλει να κάνει κάτι για αυτό. Βουλώστε το και πιάστε δουλειά. Πληρώνεστε για να καβαλάτε μία μοτοσικλέτα και όχι να γκρινιάζετε σαν πριγκίπισσες για τις μοτοσικλέτες που σας δίνουν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίλερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα