fbpx

Παυλίδης: «Στόχος το βάθρο στο Σαν Μαρίνο»

Παυλίδης: «Στόχος το βάθρο στο Σαν Μαρίνο»

Ο Νικόλας Παυλίδης είναι πανέτοιμος για να συμμετάσχει σε ακόμα έναν αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος ράλι χώματος, αυτή τη φορά στο Σαν Μαρίνο, με το Skoda Fabia Rally2 Evo της Step Racing και συνοδηγό τον Άλαν Χάριμαν.

«Το Rally San Marino είναι ένας πανέμορφος αγώνας με ακόμα πιο μαλακά χώματα από αυτά του πρώτου ράλλυ της χρονιάς, αλλά και αρκετά ασφάλτινα τμήματα. Γνωρίζουμε ότι θα συμμετάσχουμε σε νέες διαδρομές για εμάς, με τη μόνη εξοικείωση με αυτές να αποκτάται στα τρία περάσματα των αναγνωρίσεων. Προσαρμοζόμαστε σιγά σιγά στην Ιταλική πραγματικότητα, η έλλειψη εμπειρίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν μας πτοεί και θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα» δήλωσε ο Μακεδόνας οδηγός.

Και προσέθεσε: «Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία μας περιλαμβάνει τον “ισόβιο” Πρωταθλητή Ιταλίας Πάολο Αντρεούτσι, ο οποίος είναι και team-mate μας και μας βοηθάει σημαντικά, αλλά και τον πρωταθλητή του WRC3 το 2018, Ενρίκο Μπρατσόλι πρώτο μας αγώνα τερματίσαμε τέταρτοι οπότε επιτυχία για εμάς θα θεωρείται μια αντίστοιχη θέση ή και κάτι  παραπάνω. Στόχος μας είναι να απολαύσουμε τον αγώνα και να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα