fbpx

F1, Τότο Βολφ: «Σύντομα η νέα συμφωνία με τον Χάμιλτον»

F1, Τότο Βολφ: «Σύντομα η νέα συμφωνία με τον Χάμιλτον»

Ο Αυστριακός επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο Γερμανός κατασκευαστής δεν μπορεί και φέτος να πιάσει σε απόδοση τη Red Bull, όπως συμβαίνει τους τελευταίους 18 μήνες, κάτι που έχει δημιουργήσει αμφιβολίες για το αν ο Βρετανός οδηγός, κάτοχος 7 παγκόσμιων πρωταθλημάτων F1, θα αποφασίσει να συνεχίσει με την ομάδα.

 Το συμβόλαιο του Χάμιλτον με τη Mercedes λήγει στο τέλος της χρονιάς και ήδη είναι πολλές οι φήμες που θέλουν τη Ferrari να ετοιμάζεται για μία δελεαστική πρόταση. Τόσο ο Χάμιλτον όσο και ο Βολφ έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν μαζί με τον τελευταίο μάλιστα να λέει ότι ίσως η νέα συμφωνία να έχει πενταετή διάρκεια.

 «Θα συμβεί σύντομα και μιλάμε για μέρες κι όχι εβδομάδες», δήλωσε ο Βολφ στο CNBC. «Προσπαθούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία πριν το Γκραν Πρι Καναδά. Θα τον δω σήμερα και ίσως να μιλήσουμε για αυτό. Έχουμε τόσο καλή σχέση που δεν μας ενδιαφέρει η στιγμή που θα πρέπει να συζητήσουμε για τα χρήματα».

Ο Βολφ αναφέρθηκε επίσης και στην σημασία που έχει η παραμονή του Χάμιλτον στη F1, με δεδομένη την επιρροή που έχει τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. «Είναι η πιο σημαντική προσωπικότητα στο σπορ», πρόσθεσε. «Έχει πολλά πρόσωπα, όχι μόνο στους αγώνες αλλά κι εκτός πίστας και πρέπει να τον κρατήσουμε στο χώρο και στο άθλημα όσο περισσότερο μπορούμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα