fbpx

Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ 

Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ 

Φοράς τη στολή σου, μπαίνεις στο μηχανοκίνητό σου, όλη η ομάδα είναι στο πλευρό σου, πιάνεις σφιχτά το τιμόνι και πατάς μέχρι τέρμα το γκάζι! Η Απόλυτη Εμπειρία ξεκινάει στο The Pilot Center, το πρώτο ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών στην Ελλάδα, που προσφέρει την πιο ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα που έχεις ποτέ φανταστεί.

Formula 1. Εδώ, ο πιλότος είσαι ΕΣΥ!

Δοκίμασε να πιλοτάρεις στα διάσημα Grand Prix της Formula 1.

Ο προσομοιωτής F1 είναι ακριβές αντίγραφο αληθινού αυτοκινήτου αγώνων, με ρεαλιστικά κινούμενη βάση πλήρους κίνησης, ίδιο μέγεθος αλλά κυρίως με πραγματικό, πανάκριβο τιμόνι με Force Feedback για να νιώθεις όλες τις δυνάμεις (G force) που νιώθει ένας επαγγελματίας οδηγός. Το ρεαλιστικό εσωτερικό, η πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα και η αίσθηση ότι συμμετέχεις ενεργά και πραγματικά σε αγώνα ανεβάζουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη. Ο προσομοιωτής F1 είναι τόσο μοναδικός, λόγω της αυθεντικότητας της εμπειρίας που προσφέρει.

Γίνε πιλότος F1 και προσπάθησε να κρατήσεις το μονοθέσιό σου στρίβοντας στις πιο διάσημες και  ιστορικές πίστες του πλανήτη.

Έλα στο μαγικό κόσμο του WRC!

30 λεπτά οδήγησης στο τιμόνι ενός καθαρόαιμου αγωνιστικού WRC με τον προσομοιωτή WRC αρκούν για να το θυμάσαι για πάντα. 

Ο προσομοιωτής WRC διαθέτει όλες τις λειτουργίες ενός αυθεντικού αυτοκινήτου αγώνων για την απόλυτη αίσθηση ενός αληθινού οχήματος, σε αληθινές συνθήκες αγώνα. Διαθέτει πλήρη κίνηση και τιμόνι με force feedback, το οποίο ρυθμίζεται και προσαρμόζεται ανάλογα με τον κάθε οδηγό και την εμπειρία του. 

Με δυνατότητα επιλογής διαφορετικών διαδρομών, με αναταράξεις ή με κίνηση ακόμα πιο έντονη σε χωμάτινους δρόμους και με τον κατευθυνόμενο αέρα να δυναμώνει όσο πιο γρήγορα κινείσαι, νοιώθεις ότι οδηγείς πραγματικά στις ειδικές διαδρομές του Rally Acropolis ή στις υπόλοιπες διάσημες πίστες ανά τον κόσμο.

Διάλεξε τη διαδρομή σου και έφυγες για το πιο εντυπωσιακό, το πιο “άγριο” και απαιτητικό μηχανοκίνητο άθλημα του κόσμου.

Άλλο Moto και άλλo MotoGP 

Πάρε στα χέρια σου τον έλεγχο μιας αυθεντικής MotoGP και νιώσε συγκίνηση και ενθουσιασμό σε απόλυτα πραγματικές συνθήκες. 

Ο προσομοιωτής MotoGP διαθέτει όλες τις λειτουργίες μιας Grand Prix Μοτοσυκλέτας δηλαδή γκάζι, φρένο και συμπλέκτη, για να είσαι επαγγελματίας οδηγός ακριβώς όπως ο Giacomo Agostini και ο Valentino Rossi. Η ειδική βάση επιτρέπει στη μοτοσυκλέτα κλήσεις μέχρι 60 μοίρες, βοηθώντας τον αναβάτη να τολμήσει και να ξεπεράσει τα όριά του. Γίνε ένα με τις πιο επικίνδυνες στροφές του πλανήτη, στο πιο ασφαλές περιβάλλον. 

5 Προσομοιωτές – 1 Αξέχαστη Εμπειρία 

Πάρε την παρέα ή την οικογένεια σου και τράβηξε τα πιο viral videos, καθώς σπας τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο. Και αν είσαι λάτρεις του αέρα, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις αερομαχίες, εναέριες αποστολές και βουτιές που κόβουν την ανάσα με ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 ή να προσγειώσεις μόνος σου ένα  Airbus320  στο πιο απομακρυσμένο αεροδρόμιο, εν μέσω καταιγίδας. Αντέχεις;

Βίωσε την Απόλυτη Εμπειρία, πραγματοποίησε το όνειρό σου ή πρόσφερε ένα αξέχαστο δώρο εμπειρίας στους αγαπημένους σου.  Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία και συνιστάται από 12 ετών και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: https://pilotcenter.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα