fbpx

WRC: Ανοίγει την “πόρτα” της Hyundai ο Ροβάνπερα

WRC: Ανοίγει την “πόρτα” της Hyundai ο Ροβάνπερα

Ένα άκρως ενδιαφέρον σενάριο διέρρευσε τη Δευτέρα στον κόσμο του WRC, που θέλει τον Κάλε Ροβάνπερα να ρίχνει… έντονες ματιές προς την πλευρά της Hyundai, σχεδιάζοντας το μέλλον του μετά το φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Η συγκεκριμένη είδηση προήλθε από την έγκυρη ιστοσελίδα dirtfish.com και, παρόλο που συνιστά απλή διερεύνηση προθέσεων, δείχνει πως ο Φινλανδός δεν θεωρεί δεδομένη τη συνέχιση της παρουσίας του στην Toyota.

Παρόλο που η ιαπωνική ομάδα έχει αυτή τη στιγμή το πιο δυνατό αυτοκίνητο, επιτρέποντας στον Ροβάνπερα να κατακτήσει με επιβλητικό τρόπο πέρσι τον παγκόσμιο τίτλο και να είναι φέτος πρωτοπόρος της βαθμολογίας έπειτα από έξι αγώνες, αυτά από μόνα τους δεν αποτελούν εγγύηση δέσμευσης. Η Hyundai έχει αυτή τη στιγμή ως full time οδηγούς μόνο τους Τιερί Νεβίλ και Εσαπέκα Λάπι, μιας και ο Ντάνι Σόρδο συμμετέχει επιλεκτικά σε αγώνες, ενώ φυσικά τον Απρίλιο προέκυψε ο τραγικός χαμός του Κρεγκ Μπριν.

Με τους Νεβίλ και Λάπι έως τώρα να μην… πείθουν -περισσότερο ή λιγότερο- ότι μπορούν να διεκδικήσουν έναν παγκόσμιο τίτλο και με τον Οτ Τάνακ να έχει ήδη αφήσει τους Κορεάτες για λογαριασμό της M-Sport Ford, πλέον ο Ροβάνπερα παραμένει η μοναδική ρεαλιστική επιλογή οδηγού από… το πάνω ράφι, για μία ομάδα που θέλει να αναδείξει πρωταθλητή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα