fbpx

Λάτβαλα: “Είμαστε απολύτως δεσμευμένοι στο να κρατήσουμε τον Ροβάνπερα”

Λάτβαλα: “Είμαστε απολύτως δεσμευμένοι στο να κρατήσουμε τον Ροβάνπερα”

Την απόλυτη προσήλωσή του στο να διατηρήσει τον Κάλε Ροβάνπερα στο δυναμικό της Toyota μετά και το πέρας του 2023 εξέφρασε ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα. Ο επικεφαλής της ιαπωνικής ομάδας αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που… περιτριγυρίζει τον Φινλανδό οδηγό, θεωρώντας πως αυτό αποτελεί ένα δυναμικό πειστήριο για να επεκτείνει την παρουσία του στην Toyota, με τον ίδιο τον Λάτβαλα φυσικά να είναι έτοιμος να πράξει οτιδήποτε χρειαστεί προς αυτή την κατεύθυνση.

“Μπαίνοντας στο καλοκαίρι, είναι φυσιολογικό να βλέπεις ιστορίες να προκύπτουν σχετικά με τα συμβόλαια των οδηγών. Φτάσαμε στα μισά της σεζόν και είμαστε σε μία, ας την πούμε, κανονική κατάσταση. Είμαστε απολύτως δεσμευμένοι στο να κρατήσουμε τον Ροβάνπερα στην ομάδα. Νιώθουμε πως διαθέτουμε ένα πλήρες πακέτο με τον Κάλε. Νιώθουμε επίσης πως το ίδιο πρέπει να αισθάνεται και αυτός.

Αυτή η ομάδα είναι το σπίτι του, κινούμαστε στο ίδιο πνεύμα, αφού προερχόμαστε και από το ίδιο κομμάτι της Φινλανδίας. Η Toyota είναι μία οικογένεια. Λατρεύουμε να βλέπουμε τον Κάλε να ενθουσιάζεται με τα πάντα στην Toyota, από το να κατακτά ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα μέχρι να οδηγά ένα GR Corolla drift. Είναι μέλος της οικογένειας και είμαστε δεσμευμένοι στον να τον κρατήσουμε σε αυτήν”, ανέφερε ο Λάτβαλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα