fbpx

Αμπιτεμπούλ: “Είναι ομαδική επιτυχία αυτή η νίκη”

Αμπιτεμπούλ: “Είναι ομαδική επιτυχία αυτή η νίκη”

Εξαιρετικά ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Σιρίλ Αμπιτεμπούλ μετά τη νίκη του Τιερί Νεβίλ στο Ράλι Σαρδηνίας. Ο επικεφαλής της Hyundai είδε έτσι την κορεατική ομάδα να πανηγυρίζει την πρώτη επιτυχία της από τότε που ανέλαβε ο ίδιος την ηγεσία της, σπεύδοντας πάντως να υπενθυμίσει πως μία νίκη αποτελεί πάντοτε συλλογικό επίτευγμα και όχι επιτυχία που πιστώνεται μονάχα σε έναν άνθρωπος.

“Είναι έντονο συναισθηματικά, είναι η πρώτη νίκη για όλους φέτος. Είναι η πρώτη νίκη και για εμένα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι το ατομικό. Είναι συλλογικό, πρόκειται για ομαδική προσπάθεια. Είναι μία ομαδική επιτυχία, μπορείτε να το δείτε και από τον Εσαπέκα Λάπι. Είναι χαρούμενος, είναι ταυτόχρονα και στεναχωρημένος, αλλά αποτελεί μέρος αυτής της επιτυχίας.

Για εμένα ήταν ο άνθρωπος του ράλι ο Εσαπέκα. Ήταν φανταστικός και έπαιξε στα ίσα με στον Σεμπ (Λεμπ). Ήταν στα ίσα τουλάχιστον ως την SS14 χθες. Τότε ήρθε η στιγμή που καθόρισε τον αγώνα. Ήταν όμως περίφημος, βλέπετε πως δεν υπάρχουν δυσάρεστα αλλά θετικά συναισθήματα”, ανέφερε ο Αμπιτεμπούλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα