fbpx

Κατσούτα: “Είχα πολλές προσδοκίες από το Ράλι Πορτογαλίας, ήταν απογοητευτική η κατάληξη”

Κατσούτα: “Είχα πολλές προσδοκίες από το Ράλι Πορτογαλίας, ήταν απογοητευτική η κατάληξη”

Την… αυτοκριτική του έκανε ο Τακαμότο Κατσούτα, στον απόηχο του Ράλι Πορτογαλίας για το WRC. Ο οδηγός της Toyota στον αγώνα της Ιβηρικής οδηγήθηκε σε εγκατάλειψη μετά από μόλις δύο ειδικές διαδρομές, λόγω προβλήματος στον εναλλάκτη. Ωστόσο, συνολικά η φετινή σεζόν του Ιάπωνα δεν εξελίσσεται με τον επιθυμητό τρόπο, όντας αυτή τη στιγμή μόλις στην 8η θέση της βαθμολογίας των οδηγών.

“Δεν είχα και το καλύτερο ξεκίνημα στη χρονιά φέτος. Είμαι εκνευρισμένος φυσικά, αλλά ήταν και δύσκολα τα πράγματα. Ήταν βεβαίως και δικό μου λάθος. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν άλλον, παρά μόνο τον εαυτό μου. Είχα πολλές προσδοκίες από το Ράλι Πορτογαλίας, προετοιμάστηκα σκληρά για αυτό, οπότε ήταν απογοητευτικό που κατέληξε έτσι. Μερικές φορές συμβαίνουν άσχημα πράγματα.

Είχα την ευκαιρία έτσι να αλλάξω νοοτροπία και να γίνω πιο πεπειραμένος. Να μάθω ενόψει του μέλλοντος. Θα πρέπει να ξανασηκωθώ και να φανώ δυνατός. Σίγουρα έρχονται στο πρόγραμμα μερικά Ράλι που μόνο εύκολα δεν είναι, ωστόσο πρέπει να συγκεντρωθώ και να επικεντρωθώ στη διεκδίκηση καλών αποτελεσμάτων. Πρέπει να προετοιμαστώ σωστά”, ανέφερε ο Κατσούτα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα