fbpx

Εσπαργκαρό: “Σαφώς και σκέφτηκα να αποσυρθώ από τους αγώνες”

Εσπαργκαρό: “Σαφώς και σκέφτηκα να αποσυρθώ από τους αγώνες”

Αρκετά κοντά στο να λάβει την απόφαση να αποσυρθεί από τους αγώνες μοτοσικλέτας βρέθηκε ο Πολ Εσπαργκαρό. Ο Ισπανός αναβάτης της KTM στο Moto GP, που είναι εκτός δράσης ως πολυτραυματίας από την αρχή της σεζόν λόγω άσχημης πτώσης στο Γκραν Πρι Πορτιμάο, αποκάλυψε αυτές τις σκέψεις του, τονίζοντας πως βασικός παράγοντας που τον οδήγησε σε αυτές ήταν η επιθυμία του να εκμηδενίσει τις πιθανότητες να βάλει την οικογένειά του σε μία νέα επίπονη διαδικασία υποστήριξης, ενόσω ο ίδιος δέχεται ιατρικές φροντίδες.

“Σαφώς σκέφτηκα την απόσυρση. Είχαν πολύ χρόνο να σκεφτώ, να προβληματιστώ για το τι θα κάνω. Κάποιες στιγμές βρισκόμουν στη ΜΕΘ με τη γυναίκα μου. Αυτές είναι οι χειρότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου και σε αυτές είχα δίπλα μου τη γυναίκα μου και τις δύο κόρες μου. Πέρασαν και αυτοί δύσκολες ώρες και βλέποντας τη γυναίκα μου να υποφέρει οδηγήθηκα στη σκέψη της απόσυρσης εντονότερα από κάθε άλλη στιγμή.

Με γνώρισε όντας ήδη αναβάτης αγώνων, αυτό ήταν που πάντα με έκανε χαρούμενο. Είμαι αρκετά τυχερός να έχω την οικογένειά μου στο πλευρό μου, ειδικά σε αυτή την περίοδο θα είχα προβληματισμούς για το εάν θα ξανανέβαινα σε μοτοσικλέτα. Ξέρω πως αργότερα θα είναι αδύνατον να επανέλθω (από αντίστοιχους τραυματισμούς)”, ανέφερε ο Εσπαργκαρό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα