fbpx

Μίλερ: “Αποκλειστικά δικά μου τα λάθη, ζητώ συγγνώμη από την ομάδα”

Μίλερ: “Αποκλειστικά δικά μου τα λάθη, ζητώ συγγνώμη από την ομάδα”

Το 100% της ευθύνης για την πτώση του στο Γκραν Πρι Λε Μαν ανέλαβε ο Τζακ Μίλερ. Ο αναβάτης της KTM, αν και είχε εξαιρετική παρουσία σε όλη τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα, είχε μία πτώση από κακό υπολογισμό 12 γύρους πριν το φινάλε, στερώντας έτσι από τον εαυτό του και την ομάδα του τη δυνατότητα απόκτησης σημαντικών βαθμών στο πρωτάθλημα του Moto GP.

“Προφανώς δεν θέλαμε να τελειώσουν τα πράγματα έτσι. Είχαμε σπουδαία ταχύτητα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και ήμασταν οι ταχύτεροι για έναν σημαντικό αριθμό γύρων. Ωστόσο, όταν άρχισαν οι υπόλοιποι να με προσπερνούν, έμοιαζαν ικανοί να υπερισχύσουν του δικού μας κινητήρα.

Έχανα λίγη ταχύτητα, αλλά προστάτευα και την αριστερή πλευρά του ελαστικού, διότι ήξερα πως δεν είχα πολύ (ελαστικό) για να φτάσω ως το τέλος. Χρησιμοποίησα υπερβολικά το κερμπ στο εσωτερικό της στροφής Νο4 και εκεί γράφτηκαν όλα. Το έκοψα πιο απότομα και πιο έντονα από όσο έπρεπε. Προσπάθησα να το σώσω, να το σηκώσω σε ένα σημείο, να μπορέσω να φύγω από αυτόν τον αγώνα με ένα όφελος, αλλά δεν ήταν εφικτό.

Χρησιμοποίησα την μαλακή γόμα για το μπροστινό ελαστικό την Κυριακή. Ένιωθα εξαιρετικά σε όλη τη διάρκειά του. Είχα καλή ανταπόκριση. Ήταν ένα Σαββατοκύριακο αποκλειστικά με δικά μου λάθη. Δεν ήταν θετικό αυτό. Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα και όλους τους ανθρώπους της για αυτό. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο Μουτζέλο”, ανέφερε ο Μίλερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα