fbpx

Λάτβαλα: “Τα τρία σερί χωμάτινα ράλι έχουν πολύ μεγάλη σημασία”

Λάτβαλα: “Τα τρία σερί χωμάτινα ράλι έχουν πολύ μεγάλη σημασία”

Ως κομβικό διάστημα της σεζόν στο WRC χαρακτηρίζει ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα τους τρεις διαδοχικούς αγώνες του επόμενου διμήνου σε χωμάτινα τερέν. Εντός Μαΐου και Ιουνίου διεξάγονται τα Ράλι Πορτογαλίας, Ράλι Σαρδηνίας και Ράλι Κένυας, με τον επικεφαλής της Toyota να θεωρεί πως εκεί μπορεί να κριθούν πολλά στην πορεία της μάχης για τον τίτλο.

“Οι ανοιξιάτικες χωμάτινες διοργανώσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές. Έχουμε τρεις τέτοιους αγώνες στη σειρά. Σε αυτά τα ράλι εκείνο που μετράει είναι η αξιοπιστία. Η Εσθονία και η Φινλανδία που ακολουθεί είναι περισσότερο ζήτημα επιδόσεων και ταχύτητας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την αξιοπιστία του αυτοκινήτου, είναι καλό αυτό.

Στο Μεξικό καταφέραμε να βελτιώσουμε το αυτοκίνητό μας σε ένα σκληρό τερέν. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει Πορτογαλίας. Νιώθω αισιοδοξία ενόψει Πορτογαλίας. Είναι ένα ράλι στο οποίο μπορείς να επιτεθείς, αλλά θα πρέπει πάντοτε να δείξεις προσοχή στα ελαστικά και να αποφύγεις τις πέτρες, ειδικά στο δεύτερο πέρασμα”, ανέφερε ο Λάτβαλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα