fbpx

Ο Τζέιμς Φούλτον επιστρέφει στη δράση με τον Κρις Μικ!

Ο Τζέιμς Φούλτον επιστρέφει στη δράση με τον Κρις Μικ!

Ο Τζέιμς Φούλτον επιστρέφει στη δράση, μόλις λίγες εβδομάδες έπειτα από τον αδόκητο χαμό του Κρεγκ Μπριν κατά τη διάρκεια δοκιμών ενόψει του Ράλι Κροατίας.

Ο Ιρλανδός συνοδηγός, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στη γενική κατάταξη μαζί με τον Μπριν στο Ράλι Σουηδίας τον Φεβρουάριο, θα επιστρέψει σε ένα αυτοκίνητο ράλι την επόμενη εβδομάδα για να καθίσει δίπλα στον συμπατριώτη του Κρις Μικ. Το πλήρωμα θα αγωνιστεί στην κατηγορία WRC2 με ένα i20 N Rally2 της Team Hyundai Portugal.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά αισθάνομαι, πλέον, έτοιμος να επιστρέψω», δήλωσε ο Φούλτον. «Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά ξέρω ότι αυτό θα ήθελε ο Κρεγκ. Ξεκίνησα αυτή την πρόκληση μαζί του και νιώθω ότι ο καλύτερος τρόπος για να τον τιμήσω είναι να τελειώσω αυτό που ξεκινήσαμε μαζί», πρόσθεσε.

Το παλμαρέ του Μικ στο WRC περιλαμβάνει πέντε νίκες σε ράλι, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας το 2016, αν και ο 43χρονος δεν έχει αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο από το 2019. Έκανε το ντεμπούτο του με το Hyundai στο Rali Terras d’Aboboreira προ δέκα ημερών του περασμένου μήνα, κατακτώντας τη νίκη με διαφορά 15,5 δευτερολέπτων από τον Μάρκο Μπουλάσια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα