fbpx

F1-Τότο Βολφ: «Στο ραντάρ της Mercedes ο Λεκλέρ αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα»

F1-Τότο Βολφ: «Στο ραντάρ της Mercedes ο Λεκλέρ αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα»

Ο επικεφαλής της Mercedes δηλώνει ότι ο Σαρλ Λεκλέρ είναι πάντα στο…ραντάρ αλλά ο Μονεγάσκος δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του αυτή την στιγμή.

 Ο 25χρονος Λεκλέρ αποτελεί θέμα συζήτησης αναφορικά με το μέλλον του στη Ferrari με τον Ιταλό κατασκευαστή να αποτυγχάνει συχνά να του δίνει ένα μονοθέσιο με το οποίο θα καταφέρει να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν και τη Red Bull.

Το συμβόλαιο του Λεκλέρ με τη Ferrari ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης σεζόν και δεν υπάρχει κίνηση για νέα συμφωνία κάτι που εντείνει τις φήμες περί μετακίνησής του σε άλλη ομάδα. «Ο Σαρλ είναι ένας εξαιρετικός τύπος και μακροπρόθεσμα είναι κάποιος που πρέπει πάντα να έχεις στο ραντάρ σου και αυτό είναι σαφές αλλά όχι βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα. Νομίζω ότι κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές του», ήταν το σχόλιο του Τότο Βολφ.

«Η μοναδική φορά που μιλήσαμε ήταν όταν αναρωτηθήκαμε που είναι η πύλη επιβίβασης στη Μελβούρνη, δεν είχαμε άλλη επαφή. Θεωρώ ότι είναι 100% αφοσιωμένος και πιστός στη Ferrari και το συμβόλαιό του με τον ίδιο τρόπο που είμαστε 100% δεσμευμένοι στον Λιούις Χάμιλτον όπως κι εκείνος μαζί μας. Δεν πρόκειται να παλέψουμε για τον τίτλο στους οδηγούς φέτος, πρέπει όμως να του δώσουμε ένα μονοθέσιο που να είναι ικανός να τα καταφέρει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα