fbpx

FIA WEC: Ταχύτερη στις Β’ ελεύθερες του Σπα η Ferrari

FIA WEC: Ταχύτερη στις Β’ ελεύθερες του Σπα η Ferrari

H Ferrari είχε τον καλύτερο ρυθμό στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του Σπα στο Βέλγιο σε μία διαδικασία που ολοκληρώθηκε πρόωρα.

 Ενόψει του τρίτου αγώνα της σεζόν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής, στο Σπα του Βελγίου η Ferrari με τον Αντόνιο Τζιοβινάτσι σημείωσε την καλύτερη επίδοση, μπροστά από τον ομόσταβλό του, τον Μιγκέλ Μολίνα, προτού η κόκκινη σημαία διακόψει οριστικά τη διαδικασία.

Ο Τζιοβινάτσι με την 499P Le Mans #51 ξεπέρασε την επίδοση του πρώτου σκέλους που είχε σημειώσει ο Σεμπαστιάν Μπουεμί με την Toyota #8 σταματώντας το χρονόμετρο στο 2:01.871. Η επίδοση αυτή αποδείχθηκε ταχύτερη κατά 1,278 δευτερόλεπτα από την άλλη Ferrari του Μολίνα που πέρασε μεγάλο μέρος της διαδικασίας στο γκαράζ.

 Την 3η καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Ερλ Μπάμπερ για την Cadillac προτού η διαδικασία των 90 λεπτών ολοκληρωθεί πρόωρα. Αιτία ήταν η άλλη Cadillac του Ρένγκερ Φαν Ντερ Ζάντε όταν ακινητοποιήθηκε στην πίστα σχεδόν την ίδια στιγμή που αντιμετώπισε πρόβλημα η Penske Porsche #5 του Ντέιβ Κάμερον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα