fbpx

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Κρεγκ Μπριν στην Hyundai

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Κρεγκ Μπριν στην Hyundai

Ο Κρεγκ Μπριν, πέραν της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με το Hyundai i20 N Rally1 της Hyundai Motorsport, λάμβανε μέρος και στο πορτογαλικό Πρωτάθλημα, καθώς και σε επιλεγμένους αγώνες του ERC, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του.

Η συνεργασία του με την Team Hyundai Portugal ήταν αγαστή, με τις δύο πλευρές να απολαμβάνουν την συνύπαρξή τους τόσο στο εκάστοτε service park, όσο και στις ειδικές διαδρομές.

Η Hyundai Portugal θέλησε να κινηθεί άμεσα προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης αντικαταστάτη του Μπριν, για τους αγώνες στους οποίους ο Ιρλανδός συμμετείχε με το i20 Rally2 της ομάδας. Και κατέληξε στον εκλεκτό της.

Ποιος είναι αυτός; Ένας από τους πιο στενούς φίλους του Μπριν, ο Κρις Μικ. Ο Βρετανός αποδέχτηκε την πρόσκληση μετά από πολλή σκέψη να οδηγήσει για την ομάδα και να συνεχίσει το «Breen Legacy».

«Όταν ήρθε η πρόσκληση, ήμουν λίγο δύσπιστος, όλα φαίνονταν πολύ νωρίς μετά την απώλεια ενός στενού φίλου. Η απόφασή μου δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, την αποδέχτηκα πρώτα γιατί ήταν η επιθυμία μου να επιστρέψω στους αγώνες, αλλά επίσης σκέφτηκα τί θα μου έλεγε ο Κρεγκ, και ξέρω ότι θα μου έλεγε να δεχτώ. Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσω να τον τιμήσω» τόνισε ο Μικ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα