fbpx

Ντεμπούτο στα Ράλι με νίκη για τον Στάθη Κουκέα!

Ντεμπούτο στα Ράλι με νίκη για τον Στάθη Κουκέα!

Ο Στάθης Κουκέας με συνοδηγό τον πολύπειρο Νίκο Πετρόπουλο, ήταν οι μεγάλοι νικητές του 10ου Ράλι Σπριντ Αιγίου.

Στο ντεμπούτο του σε αγώνες ράλι, ο Κουκέας, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει τα προηγούμενα χρόνια στο Ενιαίο Πρωτάθλημα, ήταν ταχύτατος και οδηγώντας δίχως λάθη το Ford Fiesta R5 έφτασε στη νίκη με διαφορά άνω των 20 δευτερολέπτων από τον δεύτερο.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβξκαν οι Γιώργος Γεροδήμος – Σωτήρης Γεωργίου με Opel Astra H, με την πρώτη τριάδα να συμπληρώνεται από τους Ανδρέα Νομικό – Γιάννη Ραβανή με Skoda Fabia S2000.

Οι Νίκος και Βασίλης Καραθανάσης τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της γενικής, όμως επικράτησαν στην κατηγορία F2 με τα δικίνητα με το Honda Civic EP3. Δεύτεροι στην F2 ήταν οι Δημήτρης Καπράλος – Κωνσταντίνος Καραθανάσης με Opel Astra G, ενώ το βάθρο της κατηγορίας των δικίνητων συμπλήρωσαν οι Παναγιώτης Κονδύλης – Αδάμ Τσολάκης με Peugeot 106 S16.

Στα ιστορικά νικητές αναδείχθηκαν οι Μάριος Σταφυλοπάτης – Γιώργος Χατζηρήγας με BMW M3. Δεύτεροι ήταν οι Γιάννης Κάτσικας – Νίκος Μπαμπαλής με Ford Escort RS2000 MK2, ενώ τρίτοι οι Δημήτρης Αμαξόπουλος – Χαρά Μωραϊτη με Toyota Corolla KE30.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα