fbpx

Αμπιτεμπούλ: “Έπρεπε επί μία εβδομάδα να βάλουμε τα συναισθήματά μας στον πάγο”

Αμπιτεμπούλ: “Έπρεπε επί μία εβδομάδα να βάλουμε τα συναισθήματά μας στον πάγο”

Μία βαθύτερη ματιά σε όσα βίωσε η ομάδα της Hyundai κατά την προηγούμενη εβδομάδα και τη δράση στο Ράλι Κροατίας έδωσε ο Σιρίλ Αμπιτεμπούλ. Ο Γάλλος επικεφαλής της κορεατικής ομάδας υπογράμμισε πως ο θάνατος του Κρεγκ Μπριν είχε καταλυτική επίδραση στην κυρίαρχη ατμόσφαιρα, με τα πληρώματα της Hyundai να κυνηγούν από τη μία πλευρά τη διάκριση για να την αφιερώσουν στον αδικοχαμένο Ιρλανδό, αλλά από την άλλη όλοι ήταν βαθύτατα επηρεασμένοι από το τραγικό συμβάν, καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια να θέσουν προσωρινά στην άκρη τα συναισθήματά τους.

“Αυτή ήταν μία δύσκολη διοργάνωση για όλη την κοινότητα του ράλι. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τη βοήθειά τους, την υποστήριξή τους και την κατανόησή τους. Κοιτώντας την αθλητική πτυχή αυτής της εβδομάδας, θα έπρεπε να μπούμε με όλη μας την καρδιά στη διεκδίκηση της νίκης στον αγώνα. Αυτή ήταν η επιθυμία της οικογένειας του Κρεγκ και αυτό θα ήθελε και ο ίδιος. Είναι ξεκάθαρο αυτό.

Όλα όσα κάναμε αυτή την εβδομάδα ήταν για τον ίδιο τον Κρεγκ και για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Το κίνητρο της ομάδας, παρά τις περιστάσεις, ήταν εξαιρετικά υψηλό, ειδικά για τον Τιερί Νεβίλ. Η απογοήτευση όλων στην ομάδα ήταν τεράστια όταν η διεκδίκηση της νίκη (από τον Νεβίλ) σταμάτησε ξαφνικά το Σάββατο (λόγω εγκατάλειψης). Ήταν σημαντικό για εμάς να έχουμε ένα αυτοκίνητο και ένα πλήρωμα να μας εκπροσωπεί στο βάθρο της Κυριακή, για τον Κρεγκ.

Γνωρίζαμε πως θα θέταμε ένα χαρακτηριστικό ορόσημο σε αυτό το δύσκολο και συναισθηματικά φορτισμένο ταξίδι που είχαμε την τελευταία εβδομάδα. Τελικά πετύχαμε τον στόχο μας με τον Εσαπέκα Λάπι. Είμαι σημαντικό πως προσθέσαμε και το αθλητικό στοιχείο στη μία πλευρά. Η σειρά των γεγονότων που έχει προκύψει από την τραγική προηγούμενη Πέμπτη (ημέρα θανάτου του Μπριν) είναι πολύ σκληρή για την ομάδα μας.

Έπρεπε να βάλουμε τα συναισθήματά μας στον πάγο, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για να αντικατοπτριστεί στον καθένα αυτό που πραγματικά νιώθει. Όλοι στην ομάδα θα επιστρέψουν δυναμικά. Το σημαντικό είναι πως όλοι βρίσκουμε τώρα χρόνο για να αντιμετωπίσει ο καθένας αυτό το τραγικό συμβάν μόνος του, ατομικά, με τον δικό του τρόπο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμπιτεμπούλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα