fbpx

Ζωντανά με live stream η κηδεία του Κρεγκ Μπριν

Ζωντανά με live stream η κηδεία του Κρεγκ Μπριν

Σήμερα (18/04) θα πραγματοποιηθεί στην Ιρλανδία η κηδεία του αδικοχαμένου Κρεγκ Μπριν. Ο οδηγός του WRC έχασε τη ζωή του πριν από πέντε ημέρες, σε δυστύχημα που έγινε στις ειδικές διαδρομές της Κροατίας, καθώς προετοιμαζόταν για τον προσεχή αγώνα του πρωταθλήματος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα διεξαχθεί στον Ναό της Ιερής Καρδιάς, στην περιοχή Φέριμπανκ της πόλης Γουότερφορντ, που ήταν και η γενέτειρα του εκλιπόντος. Η τελετή της νεκρώσιμου ακολουθίας θα αρχίσει στις 15:00 (ώρα Ελλάδος). Από τις 14:55 θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη με live stream μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΓΚ ΜΠΡΙΝ ΕΔΩ

Επιπρόσθετα, η οικογένεια του Μπριν άνοιξε ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων, για όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο που επιθυμούν να στείλουν το δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα (ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ).

Επιπρόσθετα, ένα δικό του διαδικτυακό βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε και το δημοτικό συμβούλιο του Γουότερφορντ, απευθυνόμενο κυρίως στους κατοίκους της πόλης, αλλά πρακτικά ανοικτό επίσης για οποιονδήποτε φίλο του σπορ στον πλανήτη (ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα