fbpx

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Κρεγκ Μπριν (vid & pics)

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Κρεγκ Μπριν (vid & pics)

Η τελευταία πράξη του δράματος ολοκληρώθηκε. Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Φέριμπανκ της πόλης Γούοτερφορντ της Ιρλανδίας η κηδεία του αδικοχαμένου Κρεγκ Μπριν. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ναό της Ιερής Καρδιάς, με σύσσωμη την οικογένεια και τους οικείους του 33χρονου οδηγού του WRC, όπως και μεγάλο πλήθος κόσμου να δίνουν το παρών.

Η μεταφορά της σωρού στον ιερό ναό πραγματοποιήθηκε σε μία πομπή της οποίας ηγούταν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ράλι με τα ονόματα του Κρεγκ Μπριν και το επί σειρά ετών συνοδηγού του Πολ Ναγκλ.

Πάνω στο φέρετρο και εντός του ιερού ναού τοποθετήθηκε μία φωτογραφία του Μπριν σε παιδική ηλικία μέσα σε καρτ, θέλοντας έτσι η οικογένειά του να τιμήσει την πιο αγνή περίοδο της ζωής του, αλλά και της καριέρας του στα μηχανοκίνητα σπορ.

Επιπρόσθετα, στον χώρο τοποθετήθηκαν ένα αγωνιστικό κράνος, ένα ζεύγος αγωνιστικά γάντια και ένα τρόπαιο του εκλιπόντος, όπως και σακουλάκια τσαγιού Barrys’ Tea, που ήταν το αγαπημένο ρόφημα του Μπριν. Η κηδεία ολοκληρώθηκε με την ταφή, που έγινε στο παρακείμενο κοιμητήριο του ναού υπό τους ήχους των Coldplay.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΓΚ ΜΠΡΙΝ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα