fbpx

Μίλερ: “Η πίστα ήταν ολισθηρή και δεν συγχωρούσε τίποτα”

Μίλερ: “Η πίστα ήταν ολισθηρή και δεν συγχωρούσε τίποτα”

Ως μία ενδεχόμενη καλή ευκαιρία για να διεκδικήσει τη νίκη χαρακτήρισε το Γκραν Πρι Αμερικής ο Τζακ Μίλερ. Αν και ο Αυστραλός αναβάτης της KTM έδειξε εντυπωσιακό αγωνιστικό πρόσωπο ανεβαίνοντας από την 10η θέση της εκκίνησης στην 3η θέση μέσα σε μόλις δύο γύρους, μία πτώση τον έβγαλε εκτός μάχης. Ο Μίλερ αφηγήθηκε όσα βίωσε στο σιρκουί του Όστιν στο Τέξας, υπογραμμίζοντας πως η συγκεκριμένη πίστα δεν… χαρίστηκε σε κανέναν αναβάτη.

“Δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Είχαμε μία καυτή ευκαιρία (για τη νίκη). Η μοτοσικλέτα δούλευε εξαιρετικά, μπορούσα να κολλήσω πίσω από τους Μπανιάια και Ρινς σε κάθε γύρο στο Sector 2. Ήμουν σε μία διαδικασία εδραίωσης της θέσης μου, είχε αλλάξει η κατάταξη στους δύο τελευταίους γύρους.

Ένιωσα αρκετά άνετος και έβλεπα τους υπόλοιπους αναβάτες να με ξαναπλησιάζουν. Άρχισαν να ανεβάζουν ταχύτητα, καθώς τα ελαστικά είχαν φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία από τη στιγμή της εκκίνησης.

Τσέκαρα τα δεδομένα, κρατούσα μία πιο σφιχτή γραμμή στη στροφή Νο6 στα προηγούμενα περάσματά μου, οπότε, ενώ άλλαζα κατεύθυνση ήταν σαν να σταμάτησα αυτή τη μετάβαση πριν την ολοκληρώσω, διότι ερχόμουν από λίγο πιο ανοικτά. Η ομάδα πιστεύει πως ήταν κάπως πιο φορτωμένο το πίσω ελαστικό. Όταν δεν έχει τέτοιο φορτίου, τοποθετείται περισσότερο βάρος το μπροστινό.

Είναι πιθανό να έχει να κάνει με αυτό το ζήτημα. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Μόλις πλάγιασε η μοτοσικλέτα, την κράτησα για λίγο με τον αγκώνα, αλλά δεν γινόταν να σωθεί. Έτσι έγινε. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε πολύ καλή ταχύτητα και ένιωθα πολύ άνετα, αλλά μου ξέφυγε αυτή η ευκαιρία. Η πίστα ήταν ολισθηρή και δεν συγχωρούσε τίποτα”, ανέφερε ο Μίλερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα