fbpx

Γκραν Πρι Αμερικής: Κυρίαρχος στη Sprint Race ο Πέκο Μπανιάια! (vid)

Γκραν Πρι Αμερικής: Κυρίαρχος στη Sprint Race ο Πέκο Μπανιάια! (vid)

Απόλυτος κυρίαρχος στη Sprint Race του Γκραν Πρι Αμερικής ήταν ο Πέκο Μπανιάια. Ο αναβάτης της Ducati, λίγες ώρες μετά τη νίκη του στις κατατακτήριες με κατάρριψη του ρεκόρ πίστας, πήρε τη νίκη και στη σαββατιάτικη… μίνι έκδοση του αγώνα, δείχνοντας την ως τώρα απόλυτη υπεροχή του στο εξελισσόμενο τριήμερο στο Όστιν του Τέξας.

Ο πρωταθλητής του 2022 στο Moto GP εκκίνησε από την pole position και κράτησε δίχως μπελάδες την πρωτοπορία ως το φινάλε. Αυτή είναι η δεύτερη φετινή του νίκη σε Sprint Race έπειτα από εκείνη στο Γκραν Πρι Πορτιμάο, με τους οιωνούς να είναι αρκετά θετικούς, αφού στην Πορτογαλία ο Μπανιάια μετά την επικράτησή του στη Sprint Race πήρε τη νίκη και στον κυριακάτικο μεγάλο αγώνα.

Δεύτερος στη γραμμή του τερματισμού ήταν ο Άλεξ Ρινς με Honda, ενώ ο Χόρχε Μαρτίν με Ducati συμπλήρωσε την τριάδα του βάθρου. Αντιθέτως, μία πτώση… κατέστρεψε τον αγώνα του Φάμπιο Κουαρταραρό, που έδειχνε να διεκδικεί με αξιώσεις ένα πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα. Πλέον, οι αναβάτες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα που διεξάγεται ο μεγάλος αγώνας.

Τα τελικά αποτελέσματα της Sprint Race:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα